Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uber je zakon jos malo pa nece postojat taxi osim ubera i slicnim uber jer to je naj bolji servis za prevoz putnika i cak duplo jeftini od taxija.to sto se desava u londonu to je do njihovog sistema sto niko nevodi racuna ovdje gdje ja radim u uberu svako malo nas kontrolira policija i inspekcija koja vodi racuna o radu.
@Arkade Grijesis. Uber jeste jeftiniji od taksija u slucaju kada je trenutno puno aktivnih vozaca, kada je lijepo vrijeme i sl. Dakle, cijena varira od situacije. Kada nema puno aktivnih vozaca, pocne padati kisa i sl. zna biti i puno skuplji od taksija, gdje ti je cijena fiksna po kilometrazi. Sve ima svoje prednosti i nedostatke, nije Uber savrsenstvo kakvim ga kod nas ljudi predstavljaju.
Jeste Odbili licencu ali zbog ne placanja poreza engleskoj vec u holandiji a ne zbog ne ovlastenih vozaca Ispravite tu gresku
Evo i u velikim metropolama kakav je London i visoko razvijenim zemljama ilegalni taxi prijevoz a kod nas kraj svijeta kad neko se bavi ilegalnim prijevozom.
Ziher zbog Fake Taxi-ja 🤣🤣🤣