Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi uopste pustio tunel u rad moras imati tu uslugu i uslugu emergency FM - to su osnovni sigurnosni sistemi, samo ste vi seljaci obavljali tehnicke prijeme bez toga
A razlog je...?
Jeli se ti zajebavas?
@hk.. pitam ozbiljno.. Pa nisu Karawanke nego j€beni tunel od par stotina metara!Treba svaka spodoba da bude online, prica i gleda yt a nek vozi autonomija...pa pogledaj udesa po tunelima prvenstveno zbog prevelike brzine,koristenja mobilnih uredjaja i naravno voznja bez odstojanja.Mozda ti treba zbog navigacije? Pa nisi na autobahnu u Njemackoj, dvije trake i jedan autoput..
Znaci ne moram vise govoriti "ako prekine, ulazim u tunel"....
Plaćaju me da ostavim kome tar ovdje: BH TELECOM - MOJA PRIČA
gsm... šta će ti to kad nemože pornhub da se otvori
A pornhub ti treba u tunelu?