Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povežite više Mostar sa Skandinavijom. Oslo, Štokolm, Kopenhagen.
-- Za uspostavljanje linije između Istanbula i Mostara bit će potrebne subvencije, kao što je bio slučaj na liniji Croatia Airlinesa sa Zagrebom. Liniju za Zagreb subvencionira Vlada FBiH godišnjim iznosom od milion KM. KAKO SE FINANCIRAMO LINIJA SA ZAGREBOM SAD TREBVA radi RAVNOPRAVNSOTI NARODA I SA ISTAMBULOM ?? NE IZ NAŠIH PARA ! NIAKADA To nećemo dozvoliti. dA mI FINANCIRAMO čOVIĆA DA LETI PO SVIJETU PLJUJE PO BIH i priča kako je od ans financiran UGROŽEN ??
nije to bas tako, ja nemam nista protiv sufinansiranja, jer ljudi(turisti) dolaze i trose novce u nasoj zemlji. kroz turizam, mozda i investicije, poreze, takse ce se u budzet vratiti vise od milion KM. al naravno sufinansiranje ne vjecno nego max 2-3 godine dok ne bude dovoljan broj putnika pa ne bude više potrebe.
Dobro trava potjerala ,milina pogledati.sa travom se leti.Trava air za ljude dobre volje.
Zašto Vlada FBiH ne subvencira i letove iz Sarajeva?
Tako je, placajmo turcima da uzimaju pare nasem narodu...nema dalje... doduse, ima sad let za zagreb, treba izbalansirati...
Pa i te letove za ZG subvecioniraju, u tom slucaju to radi HR ali nece dugo jer i sama Croatia Airline je pred ekonomskim slomom prema tome nece ni to dugo trajati. Malo mazanje ociju pred izbore, nista vise.
Ovo je pravi primjer ravnopravnosti među nacijama. Hrvati iz zapadnog Mostara i zapadne Hercegovine imaju liniju za Zagreb, a Turci iz istočnog Mostara i sjeverne Hercegovine imaju za njima mili Stambol. Još samo preostaje linija za Beograd pa da ravnopravnost bude zaokružena.
Letove i treba subvencionirati kanton/županija, jer pod njihovom je ingerencijom turizam. Ali za to treba i odraditi pravu promotivnu kampanju u Turskoj/Njemačkoj ili odakle se već leti. U tom slučaju će koristi imati apsolutno svi. Aerodrom od letova, kanton od turističkih pristojbi, građani od veće potrošnje stranaca, a i stranci još uvijek imaju šta vidjeti.
Mozemo li ista uraditi a da nam ne treba "infuzija"
Koji cu kuracc u Istanbulu da me uhapse
I Mostar i Tuzla i Banja luka, a Trebinje još ništa. Auuuu!!! Bruka. Doduše imaju "dobar" videonadzor.