Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje nije normalno koliko se ta turska velica
Zamisli Svabo kupi fabriku i ljudi mu rade za 1000km +/- vazdan,a u Njemackoj miniJob za 40H mjesecno=520e!!
U Njemackoj je kirija 700-800 eura, a za kupovinu stana ima da iskesiras 300 hiljada eura
Samo prodajite, lijepi socijalizam
jašta, vidjećeš njemački socijalizam, plate bosanske, a rad njemački, e sad će uživati, ali baš
oderi i bjezi,
pokupili kajmak
Priplakat će one privatne firme što im dovlače drvo. Radnicima plata 600 - 700 km zadnjih 20 godina
gooUser 2224 nacionalisto Kad je biznis u pitanju ne gleda se ni četo ni ujko ni musliman
,,četo, ujko, musliman,, ispravno je četo ujko i muslimanski terorista, kad već koristiš taj narativ. selam.
Nitron-Hayat je prošle godine zabilježio 33 mil. KM dobiti. Očito su Turci sa tom dobiti pokrili gubitke iz prijašnjih godina kada su poslovali negativno i odlučili pobjeći dok su koliko toliko u plusu jer ovu industrijsku granu izgleda čeka neizvjesna budućnost.
Čuj ove budale, svi koji nešto proizvode i pakuju prelaze u potpunosti na papir i karton a ovaj piše o 'neizvjesnoj budućnosti', klix 'filozofi'.
Ma vidi ti Turke, na prvi znak krize dižu ruke od industrije koju su gotovo dobili na poklon.
Ili si zlonamjeran ili rapidno neinformisan. Natron hayat i Cementara kakanj, Turci i Nijemci, su dva RIJETKA ali blistava primjera privatizacije. Osim PUNE KOMERCIJALNE cijene isplatili su sve dugove državnog Natrona, prema državi i radnicima, radnike izgotivili kao nijedan kupac, pogotovo domaći, investirali stotine miliona u opremu i - radili. Radili i kad su poplavljeni, pa im država nije pritekla u pomoć, a i sad. Laže BIH je da je pogodno tlo, ovdje radi samo korupcija.