Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za realista Dje si su-pak?
joj ove kurčine od vlaha \"realista\" . čovjek je srbin , živi van srbije i uporno hoće da smo mi na 24 %. konju svaki centimetar bosne je Bosanski ! Tako ste i za Kosovo mlatili 50 godina da je Kosovo vaše , pa šta imete sad ?
Da me samo zelja mine, oj Bosnjace Turski sine, na vremena ona davna, kad sam s tobom nekad bio, svoju mladost provodio, rahat bjese nasa druzba, dok ne poce tvoja tuzba, da sam tebe genocido, hebo li te Turski dido !
Nezaposlenost sve veća a oni produžuju uslove za penzionisanje. Kako će se mladi zaposliti kada metuzalemi trebaju raditi do 65 godine starosti a negdje i do 67, kada u RS-u Džombić predlaže povećanje godina radnog staža sa 40 na 45 godina staža kao uslov za penziju. Penzionera neće ni biti jer će direktno sa posla u groizb, tako da će se penzioni fondovi moći preusmjeriti recimo za kulturu i sport ili još jedan vladin helikopter.
Gdje samo nalazite ovako inteligentne clanke?????
Mi Bosnjaci se ne bojimo besposlice,jer smo svi ne zaposleni. Mi se samo bojimo Srba i Hrvata da nas sa ovih 24% ne protjeraju za Anadoliju nasu pradjedovinu .