Promo
494

U srcu Sarajeva: Glavni grad BiH od danas bogatiji za još jednu pekaru Mlinar

Foto: M. O./Klix.ba
(Foto: M. O./Klix.ba)
Miris ukusnih i svježih proizvoda pekare Mlinar od danas se širi Baščaršijom. Nova pekara se nalazi na adresi Ferhadija 47 i sigurno će postati nezaobilazni kutak za sve posjetioce starog dijela grada.

Ovo je ujedno i sedma pekara Mlinar u Sarajevu, a vlasnici franšize za BiH domaća kompanija, MD Family d.o.o. poručuje kako će nastaviti sa širenjem poslovnica u glavnom gradu. "Kvalitet naših proizvoda i ljubazno osoblje prepoznali su građani i svakoga dana primamo mnoštvo pohvala te upita kada ćemo otvoriti pekaru u mjestima u kojima oni žive. Želimo da naš rad i dalje ostane prepoznat kao i do sada i da svi uživaju u raznovrsnoj ponudi peciva", poručili su iz kompanije MD Family d.o.o. Hatidža Demić i Adnan Mujan.

Na današnjem otvorenju pekare na Baščaršiji prisustvovao je načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić. Na preporuku načelnika Hadžibajrića kompanija MD Family izdvojila je novčane pomoći za šest socijalno osjetljivih porodica iz ove Općine te je ovom prilikom načelnik iste uručio porodicama.

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti svakim danom od ponedjeljka do subote u radnom vremenu od 07:00 do 22:00 sati, a nedjeljom 09:00 do 21:00 sati.