Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slucaju rata sa Iranom, ja cu svoje auto zapaliti sam :)
kod nas su vec cijene kao da je poceo rat u iranu
I kao Amerikanac, nemusliman, zapadnjak, sto vec hoces, mozes biti protiv rata sa Iranom, protiv krvoprolica neduznih civila, djece, kojeg ce biti ako se zarati. Takodjer ako ugroze mir s ratom protiv Irana, ugrozice i nase zivote. Nikad ne znas gdje ce se prosiriti nemir, kakve ce posljedice biti, i ekonomske i sigurnosne. Ti, ocito, tak volis da se ratuje protiv muslimana, da bi riskirao i buducnost svoje djece. Ja ne. Iran na drugu stranu ne radi van svoje zemlje nista sto bi nas ugrozilo. Sto se zbiva unutar Irana je njihova stvar. Ne radimo ni mi (Europa, US) njima nista, i nece imati razlog za kontranapad. A Israel nek sam sebe vadi, jer svojom politikom i ponasanjem sami sebe stavljaju u danger zone. Naravno da druga strana to ne zeli da trpe. Ali ni stim ne bih mi trebali nista imati. Ipak je meni sigurnost moje obitelj vaznija nego Israelska nesigurnost koju su sami izazvali.
@Pale lol ti znas da su isusa izdali i ubili zidovi a ti ko krscanin ih volis sta ces kad ste vi srbi cigani jervrejski @jevrej ne seri mrs u ameriku ti
Litar benzina - litar krvi
i ja ih toliko poznam koji nisu otišli ni u ameriku ni u iran već u pi.z.du ma.ter.inu
tamam koliko bosanaca poznajem koji su otisli u ameriku, toliko ih poznajem i koji su otisli u iran.
Dali iko zna koliko je Bosanaca izbjeglo u Ameriku, i koliko ih je ponosno jer su Amerikanci?? A koliko $$$ salju doma ?? Koliko ih je u Iranu?
@pale po kuloarima kruze price da amerima nije problem ni nafta, ni atomski program, ni ljudska prava iliti demokracija, nego im najvise smeta sto iran jos nije priznao kosovo...ove ostale ublehe su samo predstava za narod:)
prodajem konja
Ne bih volio da se igdje ratuje ali bi volio da litar benzina bude 10 KM. Samo za nabavna vozila i vozila javnog prevoza obezbjediti posebne pumpe gdje će litar biti 1,5 KM pa da i ovi nepušaći popuše. Otrovaše nam sav grad sa izduvnim gasovima iz svojih krntija.
Nemaju amerikanci ni jevreji mu.da da napadnu IRAN jer znaju da ne bi dobro prosli!
bolje i 200 dolara nego fundamentalisti sa atomskom bombom, samo ih derite braco jevreji...
Bas gledam jednom emisiju o poskupljenju goriva,i pitaju vozace sta misle.. Voditelj:Sta mislite o poskuplenju goriva? Vozac:Meni nije poskupjelo! Voditelj:Kako nije,zar niste culi? Vozac:Ma meni je CENER,pa kolko god bilo! :D
vala neka odu na 500$ mi smo svakako naucili davati pare
Ja cu onda polozit za masinovodju i sebi kupit\' njemacki voz, jer on ide na struju.
Znači brže ćemo točit gorivo. Nekad sam za 50 maraka ispu.šio cijelu cigaru dok se gorivo naspe u rezervoar, a sad ne stignem povuć ni dim a ono već petoba na satu.