Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e, od mene nisu uzeli ni centa. od trsta do kopra ima svega 7-8 kilometara brze ceste H5 i za to su mi trazili vinjetu. ma stoka bezobrazna.
Ma glupost im je to. Sve normalne zemlje imaju vikend vinjete (Madjarska), Austrija ima 7, 15, mjesec, pola godine i godinu. A oni odma pa na pola godine. To se isplati Slovencima, a nikako ljudima koji rijetko prolaze kroz njihovih 20 km zemlje. Smjesno je sto da presao iz jednog dijela Maribora u drugi moras izaci (skoro pa uvijek) na autopu. Bas se pitam da li im tu treba vigneta. Mah... prave se pametni. Pored ovoga, oni jesu SADA prodali vinjete, ali kako one vaze najmanje pola godine, nece im uvijek biti takav prihod. Naravno, niko ih ne kupuje svake sedmice, tako da ce im zato kasnije pasti prihod,, ali time se nece diciti i glasno na sve strane isticati.