Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovo praHrvati povratnici ili samo kadnj obični Hrvati koji su došli da vide te premoćne praHrvate o kojima svo pročaju?
tako je bilo do dolaska komšića na vlast. sad će ići više u rs.
NIJE OVO NIKAKAV USPJEH SVE JE OVO NOVI VAL TURIZMA I NOVI TREND U SVIJETU KOJEM SMO I MI KAO DESTINACIJA ZAPLJUSNUTI BIH UOPSTE NIJE OZBILJNA ZEMLJA ZA TURIZAM PRVO PUTEVI SU KATASTROFA DOLAZAK NA NPR PROKOSKO JEZERO JE GOLGOTA ODNOSNO SRAMOTA ZA BH TURIZAM NA SVAKOM KORAKU ČUČI PATROLA POLICIJE I INSPEKCIJE PA LJUDI NISMO U RATU TO TURISTI NE VOLE NEMAM NISTA PROTIV MIGRANATA ALI IH JE LOSE PO TURIZAM VIDJETI ITD ITD AKO MISLIMO BITI U TURIZMU MNOGE STVARI TREBA POPRAVITI!!!!
A migrantski turizam :-)))
A migrantski turizam :-)))
Pa stvarno Hrvati šta je više. Elem ulažete puno više od bratske Turske, elem nas jos kao i najbrojniji turisti posjecujete. Dosta više vašeg ustasluka, fasizma i ostalih špica. 🤣
Bravo