Promo
196

U Sarajevu večeras svečano otvoren beauty salon Girl Boss

Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Večeras je na adresi Marka Marulića br. 25 otvoren beauty salon Girl Boss koji će svim muškarcima i pripadnicama ljepšeg spola ponuditi širok dijapazon frizerskih i kozmetičkih usluga.

Svi budući klijenti koji posjete salon u periodu od 1. do 7. jula ostvarit će popust u iznosu od 20 posto na odabranu uslugu.

U novootvorenom salonu klijenti će imati priliku isprobati najnovije tehnike kada su u pitanju njega, kolorizacija i oblikovanje kose uz primjenu svjetski poznatih preparata brendova Tigi i Wella. Kada je riječ o kozmetičkim uslugama, na raspolaganju će biti pedikir i manikir, depilacije, oblikovanje obrva te šminkanje za sve prilike.

"Drago mi je i jako sam ponosna da, nakon toliko godina edukacije, rada i usavršavanja imam priliku otvoriti vrata svog salona i poželjeti dobrodošlicu svim mojim klijentima, odnosno prijateljima. Ovo je oduvijek bio moj san i napokon sam ga ostvarila. Mnogo sam zahvalna svima koji su došli i podržali moj trud i rad", kazala je vlasnica, Dženana Džaferović.

Zanimljivo je spomenuti da je Dženana Džaferović sticala znanje i praksu od najboljih u regiji kako ona kaže, te su tako njeni mentori imali samo riječi hvale na ceremoniji otvorenja.

"Dženana je poduzetna, talentovana djevojka koja je uporna i zna sta hoće. Ono što je meni bitno je da moji učenici, kada prođu jedan stepen edukacije, nastave sa učenjem i nadograđuju svoje znanje, a jedna od takvih je Dženana. Želim joj puno uspjeha u salonu i daljem radu, te se nadam da ćemo se sretati na svjetskim samitima frizera po Londonu, Milanu, Parizu kao brat i sestra po kosi", istakao je Elvir Bajrić, jedan od najpoznatijih frizera u regiji.

"Čast i zadovoljstvo mi je bilo raditi edukacijski dio sa Dženanom. Ona je jedna mlada i ambiciozna djevojka koja svoje ciljeve postavlja iznad prosjeka. Želim joj puno sreće i uspjeha u samostalnom radu, a nove edukacije ćete imati priliku propratiti u Dženaninom novootvorenom salonu", kazala je Enisa Raonić, vlasnica salona En Style.

Za dodatne informacije i rezervacije možete posjetiti Instagram stranicu ili kontaktirati osoblje salona Girl Boss putem telefona +387 61 088 555.