Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nova radna mjesta za robove...400 ka-emčiča..budućnost zagarantovana, sive boje al jbg
@rubius šteta što si glup
Istina, minimalac plata, prijevoz 50 KM i topli koji svakako pojedes na kraju dobijes tj ostane ti 300, rob
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E cuj Semira Efendica,VELIKI USPJEH ZA GODINU NAPRAVITI TRZNI CENTAR.A Efendicu znas li ti sta je bilo natom placu?Proizvodni pogon od kojeg je kako drzava tako i radnici imali veliku korist a od ovog samo pojedinci imaju koristi.Na toj strani od Pofalica do Stupa bilo je uposlenih cc20000 radnika puta 3 clana porodice minimalno to je 60000 usta hranjeno,niko nije tezio za inostranstvom.
@mujke Ne pricaj suplju bogati. I prije 50 godina ljudima ovdje je Njemacka bila obecana zemlja. I nijedan jedini grad na svijetu nema proizvodne pogone usred grada vec se industrija izmjesta na periferiju, nekad cak i u druge gradove koji se orijentisu ka industriji, jezgra grada su stambeno/poslovni objekti poput ovog.
Kad je to otvorenje
Testira li ko Bingo uposlenike?
WESTGATE Zagreb: 226.000m2 Galerija Beograd (otvaranje u 2020.): 300.000m2
Nekad je bio Bingograd=Tuzla, sad već prelazi u Bingostate
NewName garant pravi radnici binga i takvim slicnim da dodju s djecom u jednu od onih radnji i da kupi makar djeci osnovno od odjece i obuce.. Bolje ti je suti! (a ti administratoru nastavi brisati komentare, ne mozes ih obrisati koliko ih ja mogu napisati, pozdrav)
Pisete svi neka sranja 400KM plata ovo ono a kad otvore radna mjesta bicete prvi koji ce ko ovce letiti da dobijete posao. Uvjek isto sranje samo drugo pakovanje.
Plata 500 km
Vise trznih centara nego radnih mjesta. Kome ga ba otvarate da mi je znat...
K. Logor za radnike
Sace guzva za posao, plate 500 KM.
To je onaj Bingo Avijo Bomba , ko je onda deaktiviro one bombe u pola grada???
SDA i njihova bagra, i vidi molim te logike ogulili asvalt do novog Binga i trebaju napraviti 4 trake. A od Grasa do Otoke, gdje bude najveći čep ostavili. A sve stranački po zakonu. Jbg napravio ovo od onih 1, 2, 3 i 4 Feni ga koji ostanu viska u njegovom džepu ;).
Svaka cast sve pohvale.
Šta znači uskoro? Tekst sam sebi svrha.
Ejs