{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu počela konferencija Oracle dan 2011.

F
20.10.2011. u 11:27
0
1
U Sarajevu počela konferencija Oracle dan 2011.
0
U Sarajevu počela konferencija Oracle dan 2011.
U Sarajevu se održava Oracle dan 2011., jednodnevna konferencija o načinima preoblikovanja posla korištenjem informacionih tehnologija.
"Ovo je tradicionalni događaj koji organizujemo svake godine za naše korisnike i partnere u BiH i danas će okupiti više od 300 učesnika", izjavio je pred početak konferencije direktor Oracle BiH Edin Fetahović.

Na konferenciji će, po njegovim riječima, biti prezentovane Oracle solucije i najuspješniji primjeri implementacije u poslovnom ambijentu te prenesena iskustva korisnika i poslovnih partnera iz javnog i privatnog sektora.

Cilj konferencije, koja predstavlja kombinaciju funkcionalnih i tehnoloških saznanja usmjerenih prema jednom cilju, jeste pokazati kako snaga jednostavnosti može promijeniti ulogu informacionih tehnologija i postati sredstvo koje vodi ka poslovnim inovacijama.

Oracle dan predstavlja mjesto za razgovor i razmjenu iskustava o mogućnostima unapređenja posla korištenjem informacionih tehnologija.

Neke od tema konferencije su i inovacije, kao i najbolji primjeri poslovnih transformacija i dostignuća u javnim i privatnim Oracle solucijama, noviteti u načinima maksimiziranja efikasnosti informacionih tehnologija u poslu kao i primjerima Oracle rješenja implementiranih u praksi.

Konferenciju su podržali globalni Oracle partner - Intel i domaći partneri: Combis, Gauss, QSS, Zira, Nites i In2.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: