Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece voz smetati
@TrebaOvoTrebaOno vidi se i autoput ucrtan sa gornje strane. Znaci voz ti pod prozorom u dnevnom boravku, a iz spavacih soba direktan pogled na 20 metara udaljeni autoput. Ljepota!
Zbog ovih SDA zgrada, Cesirove firme, mini zgrada koje se ubrzano grade kraj pruge u Novom gradu i bingo objekta gradjani SARAJEVA nece imati autoput!!! Jel ko hoce izgraditi neko besplatno mini fudbalsko i kosarkasko igraliste??? Jel se rako razmislja o omladini? Nije ni cuo sto je NARGILA jedini sport u SARAJEVU za uzraste od 12 do 25 godina. Poturceni lijeni bosanci postajemo zahvaljuuci SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
napravili ste ruglo na stupu sa onim tibrinim zgradama gdje vec sad sve tone i ripe u asfaltu od silne kvalitete tako mozete sad unistiti i pofalice.
@moa Pofalici oaza urbanizma i arhitektonskih remek djela. Ako ista ove zgrade ce pofalice uljepsat!
Zbog ovih SDA zgrada, Cesirove firme, mini zgrada koje se ubrzano grade kraj pruge u Novom gradu i bingo objekta gradjani SARAJEVA nece imati autoput!!! Jel ko hoce izgraditi neko besplatno mini fudbalsko i kosarkasko igraliste??? Jel se ovako razmislja o omladini? Nije ni cudo sto je NARGILA jedini sport u SARAJEVU za uzraste od 12 do 25 godina. Poturceni lijeni bosanci postajemo zahvaljuuci SDA. NIKO NE GRADI besplatna SPORTSKA IGRALISTA
I onda se slučajni zatvori Fabrika duhana tri godine poslije
Neka grade koliko hoce, samo mojne moj novac na stanove i sl. bacati
Na ovom prostoru maksimalno 5 spratova, pa ko voli neka izvoli. Podzemna garaza, sa parkingom za svaki stan, a na povrsini jedino parking za goste. Kvalitet prozora i balkonskih vrata prema pruzi i autosaobracajnici mora reducirati buku unutar stanova na max. 45 db.
samo komentarisete a SDA HDZ SDP SNSD a kuci se lezi i bleji ovi rade sta hoce od komentara nikakve koristi samo ulica i 500.000 ljudi i pred parlament tako i nikako drugacije promjene nema
Ko je radio projekat? Da nije Studio Nonstop? malo liči na Importanne kojeg su oni radili...sve u svemu katastrofa, bruka i sramota. Struka se prodala, ali totalno...fuj
hoche li i jednu cestu prije betonskih zgrada zavrait.
favela ili jos bolje sto je rekao gospodin Kusturica - guzno crijevo.
@yayala to je sarajevo stvarno postalo.
2500 stanovnika i 300 parkinga. Šta mislite gdje će ostatak parkirati svoja vozila
Federacija radi Sarajevo se gradi 😂
Sve je OK ako infrastruktura to može izdržati, preciznije, da li ima vode za novo naselje?
Sve uredu. Razumijem frustraciju nacinim gradnje u Sarajevu, ali kakav autoput? Ovo je koliko znam juzna longitudinala od Mercatora do Zelj. stanice. Zeljezn. stanica se koliko znam izmjesta sa ove lokacije svakako. Za razliku od vecine zgrada i naselja napravljenih od 70tih pa na ovamo i ne izgleda tako ruzno. Samo pritisnuti investitore da uz zgrade moraju ici i parkovi i parking mjesta u omjeru 1,5.
I jos nesto...kakav FDS? Ovo je zemljiste mljekare Milkos, nema veze sa drugom stranom.
@bla-bla-profil Ma ne mozes ti bolan narodu dogovorit. Muka kad se ne radi, muka kad se radi, a u oba slucaja se pljuje po onima sto (ne) rade. Reklo bi se da nam je to linija manjeg otpora, sta li.
samo rokaj. nemojte da dje ostane park il zelena povrsina
Dobar render. Šteta što će na kraju zgrade ispasti k'o da su ih djeca crtala.
U KS sve je gradevinsko zemljiste do Ivan planine
realno nemas kud ispod 15 spratova