Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoren skup?!Sta?
Da li su se umrezili
Aaaa Napredak nije dosta zakon da oporezujete novac koji dijaspora posalje vec i da ko dijaspora nadje posla. A zaboravili ste ukinut zakon za glasanje iz inostranstva . Nema veze zato dobro otimate pare ljudima na tuzlanskom aerodromu.
Ovo je projekat vrijedan paznje, sve je veci broj uspjesne dijaspore.
vijećnica prelijepa
Predivna
Bravo, svako dobro u nastavku poslovanja
ovo će biti veliki korak naprijed u poslovanju i povezanosti
Supljoglavci koji samo peru pare u bih. Vrlo dobro znamo firme dijasporasa i kako posluju u bih
Bošnjački korpus treba da se drži skupa i da predstavlja ovakve projekte
ja da sam u "dijaspori" ne bih dao ni marku u BIH dok se ne uvede dvojno drzavljanstvo sa zemljama, u kojima boravi veci broj bh.drzavljana odnosno bivsih bh.drzavljana, jer su mnogi iz raznih razloga morali uzeti strano drzavljanstvo i nerado se odreci bh. drzavljanstva. p.s. molim one koji bale po BIH, da se suzdrze od komentara u stilu kako bi se oni rado odrekli bh. drzavljanstva i sl.
@kolorit .. te bh drzavljanstvo. Ko da ima neke koristi
@Kapelan Ipak izgleda nisi migao odoliti, iako sam zamolio da takvi poput tebe ne komentarisu. OK, onda evo ti mini besplatna edukacija: bh drzavljanstvo omogucava npr laksu kupovinu nekretnina u BIH, sto automatski znaci lakse investiranje i pokretanje biznisa, smanjuje se dugogodisnji i zamorni administrativni put, lakse je otvoriti racun u bh banci i donijeti cash itd. Kontas li ista?!
potrebno nam je sto više projekata kako bi zadržali mlade IT stručnjake da ne idu iz BiH
slažem se, treba sto više ovakvih stvari
Odličan projekat svaka čast
Crni ilko
Who is the chick na desetoj? 8D
servis da se muze dijaspora