Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde de sretno nam bilo
@ojhaaa Mislis sretno IM bilo. Arapski vlasnici, arapske destinacije, arapski putnici. Samo mi damo korištenje imena naše države kome stignemo.
@ojhaaa Ovo svaki dan po jedan avion arapa dolazi sa namjerom naseljavanja federacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Odmah se pojave strucnjaci da popljuju ovu vijest, kojima je vrhunac sto voze Golf 4 1.9 tdi kupljen na kredit. Jedino sto mozete je mahati sa zemlje ovom avionu
Ko će iz BiH ikada ići u Rijad jebeni gdje disati ne smiješ. Ophode se prema svojim državljanima (ženama) kao stoci. Neka uvedu iz Banjaluke još za Pjongjang pošto njihovi političari gotive totalitarizam.
sto je lijep zrak u pozadini...aferim
sleito je , Aallahu EKber, vlasi na aparatima
bolje bi bilo da se zove flyfehalistan
Hoće li biti karata za 19,99€? Hvala
nije ovo za fukaru,gdje bi ti?
Bošnjaci - FlyBosnia Đikani - SwimKrmetnjak
poturice- flyfehalistan
@KlixUstaskiKrmetnjak Ma dje swim nemaju oni mora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosanska kompanija, a jedan od osnivača Al Shiddi 😀😀😀😀 Da li ce u Bosni ostajati novac ili kod Al Shiddija 🤔
Objektivni klikse zasto nema objave o godisnjici zlocina armije BiH u Krizancevom selu gdje je pobijeno vise od 70 Hrvata a da niko nije odgovarao?
vehabijaairlines
Cuj prvi let za Rijad - majku li vam talibansku lopovsku daboga propao sutra. Sto prvi let nije za Pariz ili Rim ili London?
Uhapsite korumpirane službenike Granične policije BiH, Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
FlyBake fly with us in spas.
Znači fly Djemila konačno poletjela. Hajd nek je sa srećom!!!😀
Imaju vazduh imaju vodu imaju olimpisku medalju i imaju eskadrilu
Ako je śvabo direktor no sikiriki