biznis
57

Promo / U prodaji novi apartmani u stambenoj zgradi u Tučepima, 100 metara od plaže

Na odličnoj lokaciji u Tučepima, samo 100 metara od prekrasne plaže Kamena gradi se manja zgrada sa ukupno 16 apartmana koji se prodaju. Zgrada će imati lift, a bit će visine: prizemlje, 1., 2. i 3. sprat. Stanovi će imati velike komforne terase/balkone sa pogledom na more, a njihova kvadratura kreće se od 34,58 do 80,66 m2.

Zgrada se gradi po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radi se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine 8 cm. Stubište će također biti obloženo kamenom vunom 8 cm. U stubištima će biti brački kamen i inox ograda, a stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni dok je vanjska stolarija od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima.

Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna protuprovalna i protupožarna vrata, a unutrašnja vrata za sobe će biti furnir u bijeloj boji. U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika i sanitarije.

Kupcima će biti ostavljena mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket. Ograde na balkonima će biti staklene, a sve prostorije u stanovima će biti sa indirektnom rasvjetom i ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane, a po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima bit će dekorativni obložen bračkim kamenom.

Slobodni apartmani za prodaju:

  • studio apartman površine 34,58 m2 u prizemlju sa terasom 10,58 m2;

  • dvosobni apartmani površine 68,77 m2 na 1. katu sa dvije spavaće sobe, kupaonom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom te balkonom površine 9 m2 i drugim balkonom iz spavaće sobe;

  • dvosobni stan površine 80,66 m2 u prizemlju sa velikom terasom i dvorištem.

Useljenje je planirano početkom lipnja 2019. godine.

Sve informacije potražite kod agencije Adrion nekretnine, AB ADRION d.o.o., Kralja Zvonimira 3a, Makarska, telefon: +385 (0)21 678 555, e-mail: [email protected]