Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kopiranje je se sve svelo,kad malo bolje pogledas imas identicne uređaje sa identicnim funkcijama od vise proizvođača razlicitih cijena. Fora je samo tko je uspio vise široke mase ubijediti da je njegov proizvod bolji od drugih iako je sve kod svakog isto.
tu je steve jobs bio dobar.. on je najbolje znao objavit i prodat proizvod kao da je on to prvi napravio iako ih ima 10 firmi koji su to prije njega to prodavali..
U Poljskoj uhapšeni radnici Huaweija i Orangea ..... strani mediji pišu da je uhapšeni Poljak bivši zaposlenik kompanije Orange ..... ---------------------------- Klix?
sta su se ovo natakarili na huawei. valjda konkurencija ovim velikima pa ne znaju kako da ih sabotiraju.
onda kod nas treba pohapsiti 50 % rukovodstva bh telecoma oni ih nesto puno forsiraju
Poljaci, u Europi prvi jarani amerima, slijedeća supersila na kontinentu, ameri napali Huawei, poljaci prate, nema trte-mrte.
Orangea, klixea, pravopisea.
Ja razumijem sve to kopiraju se takmice se konkurencija i sve, al ne kontam sta ce djeci koja ne znaju nista osim par aplikacija na mobitelu a vala i odraslima koji slikaju jela selfije i sheruju i bas im nizasta drugo mobitel ne sluzi, uzimaju telefone od po hiljadu eura a mogu sve to i na solidnom telefonu od 100 eura
I tako iz godine u godinu izlaze sve skuplji telefoni aa sve jacim specifikacijama a prosjecan korisnik ne koristi ni 5 posto toga, ne znam valja je bas tpliko bitno biti kul in danas, toliko ti mobiteli znace da kad svake godina izadje novi ono mora da ga ima a nizasta drugo ga ne koristi osim za fejs i instagram, volio bi i ja da je meni takav mozak, mozda bi se ljepse osjecao a i nosao bi najnovije telefone hahaha
@anonymous sve manje i manje, vjeruj mi...toliko im opada potraznja da su se sjebali...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ko bi drugi - Huawei. Poznato ime u industrijskoj špijunaži. Kanadski Nortel Networks su špijunažom pokrali da Nortela više nema. Vrijeme je da se počnu poduzimati ozbiljniji koraci za razbijanje vladajuće KP Kine, izazove politički razdor u Kineskoj hegemoniji i uvede im se demokratija. Kina se previše obezobrazila i zaslužila je da je neko prefidno ali grubo iz sjene baci na koljena.
Svi rade isto, amerikanci najvise spijuniraju, u androidu otvori google aplikaciju za koju ne znam ni zasto je tu jer uz svaki smartphone dodje instaliran chrome i pretrazivac kompanije koja je napravila telefon, u postavkama gdje se brisu aplikacije pronadji google, udji u brisanje, prelistaj na dolje i pogledaj opciju dopustenja, google ima dopustenja kameri, mikrofonu, pozivima, sms, lokaciji, upizaj se zbog cega pretrazivacu trebaju ta dopustenja.
@Sultan i 59 drugih, uopšte se ne radi o takvoj vrsti špijunaže koju ti navodiš. Industrijska špijunaža je nešto sasvim drugo, nije to što ti zamišljaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sky news:))))