Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi Hrvati su gospoda za razliku od nasih Bosanskih katolika koji se furaju da su hrvati....Uvijek dobro dosli komsije iz Hrvatske !
ma gospoda su za tebe i Hrvati iz BiH balijo ,i ti si samo Musliman i nista vise ,a ne izmisljeni Bosnjak kako tepate sebi!!!
Miran budi pohrvatljeni Bosnjace katolice ! Sto vas istina pogadja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U RS-u nemaju sta posjetiti...
Tamo dodju samo u Potocare I sve im je jasno kakva je rs ! Genocidna !
@bosanskigazija
Mojim prijateljima sa zapada je mnogo interesantnija BiH i cak Srbija (Beograd) jer tu kulturu i osmanski utjecaj po obcajima i kuhinji kuci nemaju. U Hrvatsku idu na kupanje i to je to. Beograd i Sarajevo su jedinstveni gradovi na svoj nacin - Zagreb je mala verzija Beca. Osim toga, sta ima jedan Francuz, Spanjolac a pogotovo Talijan posjetiti u Hrvatskoj da doma nemaju? Pa samo Firenca ima vise turista godisnje od citave Hrvatske
ha ha ha vidi slike! ovo su turisti što dolaze u čuvenu tursko-neoliberalnu kasabu saraj-ovase, i troše nemilice na tschewaptschitsche nakon jedne prospavane noći u nekom hostelu, prije no što zduše u toplije krajeve (istraumirani kakofonijom sa nekvalitetnih zvučnika mnogobrojnih sarajevskih džamija!)...
A iz Srbije ništa?
Svaki treci Hrvat porijeklom je iz Bosne.
Neki dan ste napisali iz Hrvatske i Turske..
@ KO4 Varaš se. Mislim da samo Teslić ima više noćenja od kompletne Federacije. Dodaj Jahorinu, Banjaluku, Trebinje, Andrićgrad i činjenicu da je RS prelijepa, rijeke, planine, banje, hrana, piće, istorija...vrijedi kao 10 federacija
Ispravka. Teslić ima 67k noćenja. Federacija 140k. Eto, pola.
HAhahah gledaj FENE i qrca. Ovi digli strancima na 150km dana a FENA udarila kontru da se ispegla javnost jer su se svi počeki sprdati sa odlukom Viječa ministara. FENA ČKAPI!
Evo ne mogu da repliciram ovom Bosanskom gaziji.....ali mogu ovdje napisati. Gospoda su hrvati iz hrvatske jer ovi ovdje hrvati su vam nabili komplekse.!!! NIje nam nigdje plata kao kod vas.350KM, i jaki smo ko natao!!! ZAto nas i ne volite>!!! I na kraju krajeva,ne trebam se furati...dovoljno mi je da imam putovnicu! A bosna je uvijek bila moja,čak i više nego tvoja,,,,poturčeni bosanki katolikU!!!!
Miran budi pohrvatljeni Bosnjace katolice ! Istina vas boli, hrvati su u hrvatskoj a vi ste katolici iz Bosne !
Da umjesto Hrvatske granicimo sa Spancima vi bi bili Spanci eto takvi ste vi Bosanski katolici ;)
Od jutros aktivni SDA botovi pravo. Stig'o parizer i majonez, sve mrve po tastaturama.
Nisu ovo turisti,ovo su domaći,samo tamo su pobjegli.kakvi crni turisti
I evo statistike. Nigdje Arapa ni na mapi. A tolika se digla prasina. Naravno, sve zahvaljujuci nedobronamjernim medijima.
Blago njima, oni putuju...
bilo je više posjete samo nisu platili boravišne takse što je kod nas jedna normalna stvaru u poslovanju
Broj turista je manje bitan od para koje ostave. Iako su svi dobrodosli, ipak ovi sa slike u vrh glave potrose 20 KM na dan.
@pascal Nije lako stvoriti turisticki brend. Bosna moze da ponudi to sto ima, ali treba puno truda i kreativnosti da se to dovede do nivoa koji bi bio zanimljiv nekome sa strane.
@pascal Bitno je da se gost lijepo osjeca, da ne pozali novac koji je potrosio i da pozeli ponovo da dodje. Inace se slazem sa tobom da smo "tanki" sa turistickom ponudom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)