Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sam u Šekovićima uzimao benzin 95 po cijeni od 1.62 KM a u Sarajevu je 1.81. U Vojkovićima je već više od mjesec dana 1.72. Ko je ovdje lud a ko pljačka sirotinju
Samo da javim VELIKIM komentatorima na KLIX-u, kako onima iz manjeg, tako i onima iz većeg entiteta, kako onima iz Republike Srpske, tako i onima iz Federacije Bosne i Hercegovine, kako onima iz Herceg Bosne, tako i onima iz 23%... Pumpe iz Brčko Distrikta vam pišaju po glavi. https://pbs.twimg.com/media/CXaoCU8WkAAoRws.jpg
Srbi citajte ...i obrazujte se ...kupite informacije...! .http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57788
Srbi citajte ...i obrazujte se ...kupite informacije...! .http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57788
To za GLADEŽE iz HIFE nista NE znaci !!!!!!! Kod njih je uvijek ista cijena...zamolio bih finansisku policiju da obiđe (u civilu) pumpe HIFE i da natoce gorivo za KEŠ...NIKAD ne izdaju fiskalni racun ,samo kad sipas na karticu...odem neki dan na "EP" pumpu da kupim bocu plina i lijepo se IZNENADIH...pođoh da platim momku koji tu radi , kaze lik svi racuni se placaju na kasi ...otiđoh platih dobih fisk.racun... poskusajte to na HIFI... lažne patriote koje potkradju narod drzavu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na kojoj to Hifinoj pumpi ne daju račun? Meni na Ilidži uvijek daju, jer sa vrijednošću računa 50 KM imaš besplatno pranje, a i na Stupu su mi davali dok sam sipao, naravno kešom plaćam, ali na kasi, jer onaj lik što sipa nema aparat kod sebe da izdaje fiskalni račun. Gladeži jesu, ali cijene su im kao i na ostalim pumpama, jednostavno postoji dogovor pumpaša i svi stave istu cijenu, državu to ne interesuje i onda mi plaćamo skuplje nego što bi trebali.
Hife Ahemetlići, najveće patriote, kupuju njemačka auta popularnim likovima koji brzo trče i plaćaju novinarima ručak.
Ima u FBiH dizela i po 1,61 KM negdje