Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalno nutella je pala po kvaliteti bas puno.Pogotovo zato sto je razlika njemacke i nase drasticna.Svo smece naravno ide nama balkancima .Pa neka su napravili tu mazu da ne dajem pare strancima nek bar ljudi imaju posao.Podrska za Mazu !
@Lady123 7 marki maza
pa nije brate bas toliko smece, ova sto ide nama pune il talijani il slovenci, pa skontaj da to i njima ide
Nema nista bez domaceg pekmeza.
s kajmakom i domacim hljebom
a neki dan javili da su vjeverice pojele sve ljesnike i da se ceka sledeca sezona!
Ogadila im se Nutella
600.000 tegli dnevno, ako bi se za plaće radnicima odvojilo samo 6 centi po tegli onda je to 792.000 € mjesečno ili cca 5.000 € bruto plaće po radniku(cca 3000 € neto ). ako proizvodnja tegle košta 2 €, takve plaće bi činile cca 3% troška proizvodnje. da imaju ovu plaću oni ne bi štrajkali. znači rad ne vrijedi ni 3% proizvodne vrijednosti gotovog proizvoda, a da ne govorimo o prodajnoj cijeni. a oni traže da se izdvajanje za plaće poveća za 1,5 promila. i nemere.
@Robomnikad kapitalizam 🙂
@Robomnikad Kako li si ti ovo sracunao i otkud ti ovo 1,5 promila volio bih znati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja od maze dozivim orgazam od 3 i po sata minimum
Vidi se da su jako mnogo vremena posvetili proizvodu. Na etiketi žirevi umjesto ljesnika.Moji Bosnjaci, samo vi gurajte tajkuna iz Jelaha- kladim se da on u kuci maže Nutelu dok gleda brojke prodaje i zahvaljuje se svojim naivnim bosnjacima sto kupuju njegov precjenjeni proizvod. Za svoje pare samo kvalitet kupujem!
@bananko40 za razliku od nutelle nema palminog ulja u mazi... Što je dokazano nezdravo... E sad još kad bi uspjeli smanjiti šećer a dodati bjelančevine mogli bi na taj fazon uči u evropsko tržište...koje traži zamjenu za visokošećerne produkte
Kakva Maza i Nutele. Pekmeza narode i opleti.
Meni Nutella nije zanimljiva vise kako je Maza izisla, a jedem Nutellu od malena bukvalno :)
Cuj maza ce biti broj 1. Probao sam je iskreno i ima puno boljih eurokrema u Bosni od maze. Nidze veze ako je ono dobro :D
svaka cast, jedna stvar je reci da je ok, ali ove neke histerije kako je svemirski dobra su nidje veze
Jeba ih maza,ja ja
Uuh sad kad Bosnjo pocne trubiti kako je Maza bolja..
apfurdno
Kad joj sad nabiju cijenu
Maza ide pjeske ko djeca iz skole!!
Maza je Nutella 2.0
jest jest, kako nije, poturi je svabi ili italijanu pod nos pa da vidimo sta ce reci