Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stastika skup netacnih podataka Ja svaki mjesec na ovu temu dajem isti komentar, pa treba navest podatka kako su ti ljudi "otisli" sa biro, ko je umro cekajuci na biro, ko je prinudno skinut sa biroa, ko je otisao da radi u inostranstvo, ko je zaista zaposlen...
plata nejma, moz bit bidne Al trenutno nejma
Borite se za sebe i svoju obitelj Borite se za sebe i svoje ciljeve, borite se za svoju obitelj, nemojte da vam napune glavu "općim vrijednostima" i "nacionalnim interesom" jer to obično znači samo način da bi neki napunili svoje džepove na vaš račun. Čim vidite da netko viče koliki je rodoljub – viče radi sebe i da bi vam uzeo više. Domovina se istinski voli radom, privređivanjem i stvaranjem novih vrijednosti. Jedino što je bitno ste vi, vaš partner i vaša djeca. Osigurajte po svaku cijenu egzistenciju i razvoj djece, ona jedina ostaju. I sutra ćete od njih dobivati pomoć, jer mirovine u ovakvoj Hrvatskoj neće biti. Učite ih da budu moralni prema moralnim ljudima i da cijene poštene države koje se pošteno odnose prema svom građaninu. Ali da prema ovoj i ovakvoj Hrvatskoj – nemaju nikakvih obveza. Prema ovoj i ovakvoj državi, koju vode ovi i ovakvi ljudi, nikakvu više moralnu odgovornost nemate. A ni pravnu, ako ste dovoljno vješti da vas ne uhvate. Odlican teks sa index.hr !
sberbank ćlanak ispod. nudi navodno novac za realni sektor prićaju kako treba država da pravi proekte,kako bi oni plasirali kapital, a naravno kao garancija, državne obveznice.PO NJIMA OVDE JE DRŽAVA GLAVNA ZA RELNI SEKTOR PA ONDA STVARNO OVDE DEFINITIVNO NEMA NADE.
Krenulo je krenulo...Još samo 96684.Nikad Bake nije slagao.Od ovih 3316 su uglavnom njegova familija,SDA simpatizeri i članovi.I naravno,primljeni su bez ikakvih konkursa.
ajde nek se jave ovi sto se zaposlise :)
To su oni koje je inspekcija uhvatila pa skinula sa biro koji su na crno radili i onda kazu umanjen broj pa logicno a gdje su sada ta imena u kojo firmi rade ako su skinuta sa biroa ?
ahahahahahahahahahaha
"Od ukupnog broja registriranih nezaposlenih osoba u martu 2015., novoprijavljenih koji traže posao bilo je 12.032, a broj brisanih s evidencije zavoda i službi zapošljavanja iznosi 15.327."
znaci od 2000 otkaza ovaj mjesec umanjimo za 0.6 posto ?
Hvala Bakire, crknite dušmani !
"Od ukupnog broja registriranih nezaposlenih osoba u martu 2015., novoprijavljenih koji traže posao bilo je 12.032, a broj brisanih s evidencije zavoda i službi zapošljavanja iznosi 15.327." Razlika je 3295, pošto je broj nezaposlenih smanjen za 3316 znači da je onih 21 najvjerovatnije umrlo čekajući na posao ili su to oni koji su se zaposlili u državnim institucijama.
Iz BiH godisnje pobjegne 70.000 ljudi, logicno da ve bit manje na birou, ode svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)