Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Statistike kažu a čitajte u dnevnom listu Oslobođenje: Čovjek u Bosni i Hercegovini godišnje zaradi (prosječna plata) oko 9.500 BAM znači bosanskih maraka isto toliko zaradi jedan vozač u Južnoj Africi. Bravo, bravo, bravo, voljela bih vidjeti statistiku (kada se sve podijeli na godine i mjesesece, znači primanja, pa onda onaj silni novac kojim se pokupovala silna zemlja, imanja, vile, kuće, stanovi, garaže, poslovni prostori ušteđevine po bankovnim računima) koliko zaradi bosanskohercegovački političar. SRAMOTA A NARODU SVE SVEJEDNO, VELIKI BROJ IH JEDE PO JAVNIM (BIJEDNIM) KUHINJAMA I KONTEJNERIMA. BOSANSKOHERCEGOVAČKOM ČOVJEKU JE DAKLE OTUZEO SVE PA ČAK MU JE POTPUNO ODUZETO I DOSTOJANSTVO TAKO DAVIŠE NEMA SNAGE NI DA PRUŽI BILO KAKVU REAKCIJU NEGO JEDNOSTAVNO UTRNUO I ČEKA DA ŠTO PRIJE UMRE.
1% najbogatijih ljudi? A šta je sa ostalih 99% najbogatijih? Nešto sa naslovom i člankom ne štima.
klix , jasnost i gramatika hahhaha
šta je vama...Bakir Izetbegović je najbogatiji on drži cijelu BiH...
POLJINE HILLS 99.9%
A po Skandinavskim drzavama prosjek i oni na socijali zive bolje nego svi ostali u Europi sto ti je reci visok porez :P
Ne bosanceros, nego ostali oko mene ili leze po socijali ili su na racun laganja dosli do prijevremenske penzije.
zaboravili su Bosnu, ovdje ipak svako jede sa zlatnim kasikama
Ja ovdje nigdje ne vidim medjugorje.....
Njemacka ekonomija 2 puta veca od Italijanske, a Italija ima vise milionera... Sta ti je kriminal...
A šta je sa ovim iz Katara, Saudiske arabije... sta je sa isilom... sta je s tim ljudima... ovo je neko napamet radio nesto...
Nije bolan, nego su u tim 7 miliona sto zive u ostaalih 28 drzava. Uglavnom manje imaju, jer bi inace stali na kartu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja bih da se otkažem, neka ljudi žive :)