Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali nam zato seljaka ima sve vise i vise u Sarajevu uzimaju nam pozicije, doleze u institucije jer nece krave da cuvaju u svom selu a mi sa zavrsenim faxom mozemo dudlat u svom rodjenom gradu.
@sova @zaposlen Potpisujem To nisu sigurno tačni poaci,mnogi se bave raznim poslovima,snalaze se na razne načine a drugi je problem što se ti poslovi nemogu uvesti u legalne tokove i što veliki broj namjerno to ne želi. Država treba odvojiti na neki način zdravstveno osiguranje od biroa za zapošljavanje i tada bi e vidilo potpuno drugo stanje,najmanje ih se pola nebi nikada ni prijavilo.Ti biroi za zapošljavanje su potpuno izgubili svrhu,čemu služe te institucije osim što prikupljaju netačne statističke podatke.
Ako se pogleda kontekst u kojem je napisano ispada da su svi nezaposleni registrovani u januaru. Od 66.897 evidentiranih nezaposlenih osoba u Kantonu Sarajevo kako kontam ovdje pisac zeli da kaze koliko je nezaposlenih na evidenciji sa januarom pa onda dodaje koliko ih je registrovano u januaru sto znaci da je ovo statistika samo za januar... Kakvi ljudi ovdje sve objavljuju clanke kao da mi ne znamo stranicu statistickog zavoda a clanak je povrsan i nepotpun.
od ovog boja 50% radi \"na crno\" i taj broj je znatno povećan nakon čuvenog usvajanja \"boračkog zakona\" zvanog 150 KM. \"gazda odjavi me, da se prijavim na biro, dobijaću još 150 KM\". Stvarni pokazatelj je broj vozila po po čitav dan \"špartaju\" po Sarajevu, u jednoj porodici koja je \"nezaposlena\" imaju i po dva-tri auta.
Koliko ono u sa. kantonu ima registrovanih vozila? Sto ili 150 hiljada? Ima nezaposlenih i \"nezaposlenih\"!
Naš vrli rejs Serić smatra da prioritet svakom bošnjaku treba da bude informacija o Ganiću i solidarnost sa Ganićem, tek onda mešihat IZ! Za posao ne treba brinuti, arapski novci se okreću u krugu oko sijaseta!
pa ti sarajevski minderasi i nisu nikad naucili da rade. zene pogotovo i jos pogotovo danas. sve sponzoruse i raveku.
x 2 (puta dva!)
Pored Ganicevih i problema sa kojima se susrecu biznismeni vi pisete o zvanicno prijavljenih stotinu hiljada stanovnika kantona Sarajeva, obespravljenih i popljackanih, koje umjesto da motivisete da u znak solidarnosti sa patriotama pocrkavaju strajkovima gladju ili da ih motivirate da se svi nezaposleni bar u FBiH kolektivno samopoubijaju , ovdje kukumacete kako nemaju posla ! Taj se problem najlakse rjesava prvo spontanom krizom a onda spontanim ratom i kraj kuknjave ! kako drugacije zacepit usta ? potrosene pare na prave ljude sa pravim projektnim rjesenjima a vi podsticete narod da trazi posao umjesto rat! ratom se sva gladna usta zauvjek zacepe i tu vise nema price!
Je.o vam reis mater svima
Polahko draga braćo, sve će nas na pravi i prosperitetni put izvesti naš vrli i uvaženi rejs hefendija Serić!
eee da jos ne odvlace sve poslove sebi,ali eto sta se moze,eto mi im iz Kladuse poklanjamo nove masine koje su odnjeli od nas u vrijednosti od 5 mil.$ i koje se sad koriste u bosnalijeku,a za stanove i poslovne objekte da ne spominjem,,ma neka nama nas glavni cevap city long live..:)))
reis okrece curice .....pedofil jedan stari
a koliko radi?
muslimani gladuju a re.is obrce milione