Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, Sport Klub i Telemah imaju istog vlasnika. Sport Klub je stavio zabranu mojoj tv za njihovo emitovanje. Bhtelecom je tuzio i dobio na sudu da imaju pravo da prenose Sport Klub. Tada je povecana cijena potrebna da se plate prava za Sport Klub koje nije normalna i koja se ne isplati bhtelecomu da je plati. Telemah ko fol plati tu cijenu a zapravo sami sebi placaju. Iz desnog u lijevi dzep jer se radi o istom vlasniku. Lopovi. A bhtelecom glupani i uhljebi.
samo dolazite.. da telekomove monopolisticke jazbine porazbijate
Ono kad je covjek ogranicen ko balkon. Da nema Telecoma ni jedna manifestacija se ne bi odrzala, ni donacija. Al bisnjo ce uredno pare davati Srbiji. Nazalost historija ce se ponoviti, bosnjo nije dosao teobe :(
@Avatar11 ne zanima me manifestacija.. nego brz i kvalitetan internet
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a na Ilidžu?
a na ilidzU kad dodze telenovipazar ili telemaroko