Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Kanton Sarajevo propada. Gdje su ovi Izmetbegovici posijali svoju klicu tu vise napretka za ostale nema sem za njih! Svaka cast Tuzli i TK!
@KSAhunterr nisu ti to prave Sarajlije vec ovi plaćenici koji su dosli ovdje naputkom ove obecane familije koja je obecala svima zlatne kasike. 25 godina jos cekaju te zlatne kasike dok svi normalni ulazu i grade.
@No Me Interesa jeb...vam zlatne kašike mater, sta hocete vi,.sjedit isčpijat kafe i da vam neko daje 1000 KM, KO HOCE RADIT POSLA IMA
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
bravo tuzla...!!
koji putnici, to je stočni aerodrom. samo trpaj turcima svinjske glavuše iz mađarske preetiketirane na made in 23%.
Umri od zavisnosti i ljubomere.... hahahaha derpe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zagrebački aerodrom je formula idealna za naše aerodrome. Nađite investitora koji će uložiti desetine miliona dolara ,dajte nu koncesiju na 15-20 godina i to je to! Ovo sirotinjsko krpljenje nikud ne ide...
eee kad bi izgledalo na kraju barem ko pola od ovog...
Kad c biti letova za Instabul,ili je to Sarajevska mafija zauzela davno i nepusta.
zar vam nije bolje da se svi radujemo uspjehu Tuzle nego da pljujete po Sarajevu i da pisete o politicarima i kvarite vijest ?? ako vlasi oisu svasta ok to razumijem ali bosanski narode prestanite lajati protiv Bosne
Jos kad bi se mogo napraviti dobar autoput Sarajevo - Tuzla koji bi napravio Tuzlanski Kanton, koji je zapravo najveci i industrijski najjaci, mnogo prohodnji te tako podigo ekonomiju na visi nivo. Na taj nacin bi i Sarajevo profitiralo jer bi se putna komunikacija prema njemu pojacala a i Tuzla i citav TK jer bi se stvorila veca prohodnost.
Nadam se da je menadzment tuzlanskog aerodroma predvidio i veci freeshop u kome ce se moci kupiti i domaci proizvodi. Meni je van pameti da se uvozi slovenacka voda i da se prodaje nasoj dijaspori koja koristi uglavnom ovaj aerodrom. U freeshopu se moze kupiti samo dvije vrste Vispakove kafe i nista vise bosansko. Sramota. Mi izvozimo slovanacku vodu preko aerodroma u Tuzli. Da svaki putnik potrosi 10 KM na domace proizvode, eto vam izvoza od 7 miliona KM. Sabotaza ili nasa glupost?
koji putnici, to je stočni aerodrom. samo trpaj turcima svinjske glavuše iz mađarske preetiketirane na made in 23%.
Ništa ovo ne valja. U Trebinju je napravljen po najnovijoj "Stealth technology".
koliko je sirotinja retardirana najbolje pokažu vijesti ovog tipa na kojima rast broja putnika i destinacija koji je direktno povezan sa epidemijom masovnog odseljavanja (korisnici su 99% dijaspora), budu ispraćeni komentarima tipa "bravo", "samo naprijed", "tuzla se razvija"... ne, ne razvija se, propada, kao i ostatak ex-yu. ljudi naprosto odoše, sve više i više.
mrš u pizdu matterinu.
prijatan sendvič i pozdravi sebijinu nježniju polovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
otkud nekakva mrznja u ovim komentarima i averzija prema sarajevu, fuj Boze mili fuj. Svi narodi se paze i nas handre a mi se medjusobno koljemo. Kako smo samo bolesni, a samo sam usao na clanak da pohvalim ovaj projekat. Jadno je da Tuzlaci uopste spominju neko otcjepljenje...nezz zapitajte se
e moj ademaga, glup si...
@ZlatnaDolina ma ne uzimaj ti ovo zaozbiljno. Ima ovdje par Djikana (Srba) koji koriste vise profila pa pisu.gluposti. Sve sto je protiv nirmalnog razmisljanja i zdrave pameti je od njih. Sreca pa su manjina i nista ih se ne pita :) :)
Joj alahu dragi sta li ce biti u godini izbora, kad su sad krenuli zestoko.
Samo da se zna. Samo Hamo leti. Hhh
Sto prije to bolje jer to ovaj grad zasluzuje i treba da ima a ujedno neka se svi gradovi u BiH ogledaju o rukovodstvo Tuzle i primjer iskoristenosti aerodroma.Jos ovakvih 5 aerodroma bukvalno propada u BiH zbog kojekakvih glupana tikvana i nesposobnjakovica na vlasti
...nije u pitanju samo Grad Tuzla,ovako nešto zaslužuju SVI stanovnici TK,šire okoline pa i Bosne i Hercegovine...rukovodstvo Tuzle nema puno veze sa ovim projektom,na kraju krajeva aerodrom je u Dubravama-administrativno Općina Živinice!
...halo,projekat je KANTONALNI,nije isto Grad Tuzla i Tuzlanski kanton...jedno je općinski nivo a drugo kantonalni nivo...kontaš!?!?
TK je ruku na srce u zadnjih par godina uznapredovao. Treba biti korektan i reći. Mozda SDA tu radi dobar posao, mozdaaaaa??!!
nema to veze sa SDA. SDA je u TK na lokalnim izborima podbacila za 70 %. Na opštim izborima ih nema nigdje. Razlog tome što se TK davno okrenuo od politike SDA i skinuo jaram sa vrata.
@Dragoslav123 ...pa ko vodi kanton majka mu stara...!!!
ko radi radi,ko kuka i dalje kuka