Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Airbus, ništa Boing.
Bez obzira jel najveci ili ne, stopa smrtnosti 99,9%. Rijetko padaju al kad padnu vrlo su "ucinkoviti."
Interesatna bitka ce da bude na long haul wide body trzistu sad: A350Neo protiv B777X. Ipak tipujem na Airbusovu perjanicu jer ce privuci mnogo kompanije upravo zbog reducirane potrosnje i veceg dometa.
@KlixAdminTenkre2 @BulevarJakogStroja Airbus A380 u svojim varijantama ima između 550 i 850 sjedišta i najveći je putnički avion momentalno i nimalo ne zaostaje za Boingom što se tiče tehnike, čak su unekim stvarima i napredniji. Niste to čudovište vidjeli nikad u živo i vjerojatno i nećete. Ne znate ni o čemu pričate. Produkcija ide do 2021 i nije prekinuta. Pozdrav iz Touloz.
@BulevarJakogStroja To ti je na tvom srpskom da razumiješ.
747 je najbolji avion
Idealan za neki neboder i tako to
Bit će definitivno najveći sa dvije tirbine, ako poleti!
Glup naslov definitivno nije veći od Airbusa A380, samo u zadnjoj rečenici teksta je ubačeno "najveći dvomotorni putnički avion". A380 će još dugo a možda i zauvijek držati titulu najvećeg putničkog aviona na svijetu.
Ova masina ne moze sletjeti npr sarajevo, tuzla,mostar, dubrovnik. Mislim samo Beograd
Moze u Trebinje!
I zagreb
PRIKAŽI ODGOVORE (1)