Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi se izgradise dok se Bosnjaci campaju oko politickog plijena ! Hvala ti SDA sto ste unistili u miru vise nego sto su cetnici i ustase u ratu !
Nek gradi ko hoce....vazno je da se gradi u BIH
@XE:D upravu si sve je ravnica, ali skuplji autoput izadje u RS
srbin radi Bosnu gradi :)
Dok SDA muvlja oko koridora 5C, Dodo izgradi svoj dio... za nevjerovati al eto tako je
Neka probiju desetak kilometarskih tunela, i izgrade dvadesetak vijadukata, i taman ce se uklopiti u cijenu, a time i zacepiti usta opoziciji.
Greska! Treba od BL do Ljubljane, tamo narod ide... Prema Doboju idu samo golfovi dvojke :) Inace, podrzavam izgradnju.
16,3 miliona KM po kilometru ...???? Gdje ga, na Marsu prave , ili se Duduk žešče ugrađuje . . .? ? ?
Dodo je sokrat za ove naše mozgove, jos popravi zeljeznicu i bice investicije u rs...a mi jos pusimo price od 4 milijarde u Trnovo :Ooooo
U RSu duplo jeftiniji Kilometar autoputa nego u federaciji? To slabije hapaju na autoputu il sta ? Poznato je da je HR kompanija koja je gradila put od Slavonskog Broda do Srbije , po km izgradila u duplo jeftinije u Bugarskoj nego u Hrvatskoj, i njihov odgovor na kako to, je bio: U HR nije bilo konkurencije...
@ljetozima........... Kako bolan jeftiniji kad ste svjetski prvaci u cijeni koštanja jednog kilometra autoputa ... Ljudi davno izračunali da ste za potrošene pare mogli uzgradit tri (3) autoputa do Bos. Gradiške .... Znam da je jedan maznuo Duduk, ali gdje i tko ukrade onaj drugi ...???
@halal passat onaj drugi ukradose Dodikovi ahbabi.
300 miliona cete dobiti za godinu dana od akciza. Znaci da bi uskoro to trebalo biti gotovo, jer odavno niste nista ulozili u ceste. Kad se sve sabere , tu je to negdje. I jos pokoja vila i auto.
Ja 16 milliona km cega brijanta podloga
Ja 16 milliona km cega brijanta podloga
Kad su je rusili i palili u ratu,nek je sad i grade.
neznam samo odakle novac, opet kreda.
Odlicno. Samo jos da se zavrsi izgradnja autoputa Beograd - Sarajevo i bice to veliki uspjeh srpske politike sa obje strane Drine. Ako jos bude u dvije trase,preko Bijeljine i preko Visegrada,racunajuci most "Bratomir" kod Ljubovije i Bratunca,i uzimajuci u obzir da Srbija kontrolise pola vazdusnog prostora BiH,situacija je zadovoljavajuca :)
Sto se bunite sve je to Bosna..🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ja teksta i ....! Hajd' sad pogađaj - je l' taj autoput napravljen ( koliko je kilometara u funkciji i na kojim dionicama, koliko još treba napraviti - na kojoj dionici..?) ili je samo 'u dijelovima/komadima' onako na preskok?
Na kraju ce f bih imatu vise kilometara tunela i mostova nego u pc autoputa, to je glavna razlika a o petljama da i ne govirim, neko dobro napisa kroz praznu i ravnu pc je duplo lakse graditi!Vidjecemo ih na trasi preko visegrada ako je bude hhhhhhhhhhhhhhh
Malo li je