Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svjetskom trzistu cijena nafte pada li pada, a u BiH stabilno i drzi se cijena 2,20 KM od one kada je postavila rekord od 240$, danas se krece oko 60$ i dalje je cijena u BiH 2,20 KM. Toja zovem stabilno trziste nikada ne pada ali redovno raste. Dobro je da gradjani apsolutno ne obracaju paznju, a jos bolje sto UIO, ministarstva, inspektorati, tuzilastva ne pokusavaju da rade svoj posao i ne diraju Hifu da drzi cijenu na najvisem mogucem nivou.
@Mecem meščini tebi meću a i nama svima al imaš lajk
mecem. Hajd da bidemo realni. Ko se buni? I ti da u svom poslu naplacuje 10 puta nego sto je realno,a da svi sute i ti bi isto radio. S druge strane,svake 4 godine mi hocemo iste vlasnike pumpi i njihove stranke na vlasti. Hocemo ga, dobijemo ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tito dragi svi Muslimani u Svijetu leze na Naftnim Poljima,samo Bosnjo na Bure Baruta.
@gooUser1565814142 Jedino se od nasih muslimana covjek ne moze osevapiti.
Kazu otisli Ameri iz Sirije, izdali Kurde, jedino naftna polja cuvaju i ne daju. Eto sta ti je Amer, ljudska prava i demokratija.
Jedino i jesmo napredni u drzanju cijena na svijetdkom nivou!
HIFA, HIFA OIL, HIFA PETROL, ne sipam na HIFI i ne planiram sipati, jer jesu oni "naši" ok, ali oni (HIFA) ni malo ne gleda da smo i mi NJIHOVI i da ne mogu bez nas potorošača, .. DAKLE, radije dajem novac drugima a ne HIFI, jer sam uvjeren da oni diktiraju monopol i tržište nafte (cijene) u BiH. Bogate se na onima koji krpe kraj sa krajem i zato NE PLANIRAM SIPATI NA HIFI do daljnjeg. HIFA, HIFA OIL, HIFA PETROL
@mojmoj Sipaj ti na INI i pomaži UŽP
Džaba što je pronađeno kad nije oslobođeno. Ove islamističke režime je trebalo slistit s lica zemlje i uvest zapadnjačke diktature. Na svaki pokušaj radikalizma reagirat strogo. Začas bi to zapad i rusi riješili samo da se dogovore i podjele.
@mpotocnj samo treba širit režime kao što je iranski. Njih ne guze amerikanci kao nas. Šta imaš od toga što se oslobodi? Eto kao i naši što dogovaraju, sitnica državi a proizvođačima(amerima) sva lova. Samo nek je njima dobro a ostale ko jebe
samo se vi qrčite s tom naftom, znate da uz nju obavezno ide porcija demokratije
Jel to znaci da Iran ima nuklearnu bombu, hemijsko naoružanje i naoružanje za masovno uništenje?
To nisu trebali objaviti. Sad ce im Amerikanci po kucati na vrata
Evo ti i belaja
*ebi ga Donalde....pusis ga!
SAD s razlogom izaziva konflikt tamo, uvijek je tako.
@RealYouIsWho pa normalno, nece napasti Banglades nemaju ljudi za bibera
Pa suti budalo...eto Amera da ti uvedu demokratiju, pa se ti hvali.
Sad ce amerikanci da ih oslobode od tiranske vlasti i da im uvedu demokratiju.
@KANJO I UZMU NAFTU
Hahahaha ko macki lampicom pred nosom kad zamases, tako oni Trumpu s ovim hahahah
Sta bude sa onom naftom negdje u BiH?
Džaba, kad ne mogu nikom prodati.