Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemam certifikat al' kad mi punica iz Sjenicu dođe ja moram da je vodam po gradu i okolini. Evo noge mi natekle k'o balvani a ona hoće da vidi ,,Rimski most''.
nadjes neki blizu kazes ovo je taj punana
@Sharaf ... 5 turista na 1.100 vodiča. 😂😂😂
Generalno govoreći, ako vodič poriče genocid, onda je nelegalan.
@BosanskoNevesinje ... 5 turista na 1.100 vodiča. 😂😂😂
A svi ostali imaju certifikat za fitness instruktora ...
@TraperKeri hahahahahahahahahha
U banjaluci turisticki vodic ti pokaze bosku,kinesku pijacu i zgradu vlade takozvane rs
u nas najmanje dijete moze biti vodic.
Koji racku idu djeca u Turisticku skolu? Da bi SDA mafija dala certifikat za 29.99 KM ???!?! Da fale nam svakojakih zanimanja, ali rjesenje nije CERTIFIKAT!!!! Cuj certifikat :(
5 turista na 1.100 vodiča. 😂😂😂
Imam I ja certifikat za Engleski"Sprechen sie speak English".
A pola grada zivi od arapa
@staskontoto And?What is your point.?
@staskontoto Zivjeli smo i bez njih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazniti strance koji zaradjuju obnasajuci posao turistickih vodica po BiH. Ubaciti im u svaki bus naseg turistickog vodica na granici. Jos im pricaju gluposti i neistine.
@Libertino Bolje stranci znaju istoriju BiH.
Doduse dogadjaj naveden u prvom komentaru je bio 2008, vjerujem da je sad bolje stanje.
Imao sam priliku voditi jednu grupu turista, pravi vodic prijatelj je imala obaveza pa sam uskocio, to mi je bio jedan od najneugodnijih dana u zivotu. Dosli smo u jednu staru tvrdjavu, imamo ih puno po BiH znamo svi to. Ali ova je bila sva isarana grafitima, bilo je smeca, a u prostorijama je bio uzasan miris od urina, a moglo se je i naci poneka hrpa gov..a..a po mracnim coskovima.
Ovaj certifikat je šuplja stvar, košta a nije nikakva isprava, još svaki kanton ima svoje certifikate
@SemperFI A Turisticka cetvorogodisnja skola?! To nista :D daj ti nama SDA certifikata, sto da ne.
A garant u FBiH ima 3000 politicara koji vec 25 god primaju nelegalne plate kojesu sami sebi nezakonito povecali i ostvaruju nezakonite beneficije, pa sta?! Ostavite ljude koji posteno zaradjuju svoj hljeb kefu li vam!
IMA KUPIT KOD IBRE DOZVOLU-600 KM