{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U februaru prvi forum malih i srednjih preduzeća

F
20.1.2011. u 16:13
0
0
U februaru prvi forum malih i srednjih preduzeća
0
U februaru prvi forum malih i srednjih preduzeća
Foto: ITN
Finor Consulting Sarajevo u saradnji s organizacijom za razvoj lokalnih inicijativa TALDi iz Tuzle organizira prvi Forum malih i srednjih preduzeća (MSP) koji će se održati 25. i 26. februara u Sarajevu.
Cilj Foruma MSP-a je da na jednom mjestu okupi predstavnike domaćih preduzeća i međunarodnih organizacija, razvojnih agencija, banaka i drugih izvora finansiranja u Bosni i Hercegovini, koji pružaju različite programe podrške domaćoj privredi.

Tokom dvodnevnog trajanja Foruma MSP-a istovremeno će se odvijati izložbeni dio i konferencijski na kome će zainteresirani izlagači vršiti prezentaciju svojih programa i usluga. Također je predviđeno održavanje okruglih stolova na kojima privrednici mogu od izlagača dobiti informacije o dostupnosti i načinu dobijanja fondova za podršku privredi Bosne i Hercegovine.

“Ovaj forum predstavlja sjajnu priliku za privrednike, kao i za organizacije koje podržavaju razvoj domaće privrede da kroz zajedničko djelovanje i uz malo sreće potaknu mašinu bosanskohercegovačke privrede na efikasniji rad”, izjavio je direktor agencije Finor Consulting i organizator Foruma MSP-a Marc Neal.

Pripreme za organizaciju Foruma MSP-a su u već poodmakloj fazi i Finor Cosulting očekuje više od dvadeset izlagača, među kojima i one ključne za finansiranje razvoja privrede u BiH.

Očekuje se da će u radu foruma učestvovati oko četiri stotine domaćih preduzeća.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: