Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajem vam jos cetriri godine dok se ne potrose ŠTEKOVI. onda cete promijeniti naziv umjesto kantona u Kontejnere. KS-Kontejner Sarajevo. Srpski Kontejner . ex - RS hehehehehehe. crknite majmuni. ne zasluzujete bolje.
Ovo se mislim ne odnosi na kućni internet nego na mobilni, tj surfanje telefonom. Izgleda da je ovo pokazatelj da je narod sve siromašniji jer je sada više poruka a manje priće na fiksnim telofonima i mobilnog interneta.Više razgovora preko mobilnih telefona je rezultat nižih cijena tj.konkurencije i besplatnih minuta te nekih novih pogodnosti u odnosu na ranije
bas tako, telekom je ove godine izgubio dosta korisnika zbog svoje k.a.b.adahijske se.lj.acke politike Ja znam najmanje 10 porodica koje su prekinuli saradnju sa telekomom
\"Trajanje internet konekcije u tom periodu u odnosu na isti period 2010., mjereno u minutama, manje je za 56,2 posto\"... znači da smo duplo više sjedili na telefonu a manje na internetu. Mislim da je to zato što je većina raje prešla sa telecoma na kablovske operatere pa kod njih nema podataka koliko je minuta neko surfao i sl.
eto vam razloga da poskupite još više