Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je došlo recimo do pada franka, da li bi bile smanjene kamate, bi, malo morgen!!! Definitivno ovaj narod bosanski treba da se opameti, strada u ratu koji nije izazvao, bude opljačkan i istjeran sa posla, pa kad krene da se vadi, opet ga pljačkaju.
sda ako hoče da pomogne ljudoma može da zamoli gospodina alshidia da otkupi ljudima kredit a ne da ulaže u zgrade koje narodu nisu od nikakve koristi i tako bi naš bake pogao jednom dijelu našeg naroda
Sve ce ovo Kozaric dovest'u red.Pa nedavno je primio Covicevu cerku,cerku Boska Tomica iz snsd-a.Tek su djevojke zavrsile vani fax,a znate da je vani ipak kvalitetnije skolstvo,samim tim i strucnije su.
sad ce pored esdea i ostali krenuti sa populističkim rješenjima (poput zakona o zirantima koje je SBB progurao da digne popularnost a koji se kosi sa svim finansijskim, obligacionim i međunarodnim standardima). Al neka, i dalje treba svijetu pokazati da smo drugaciji i nazadniji od svih :)
ja ne znam koji k,,, su dizali u franku tom jebenom oni nes posebni pa nek ga puse sad kad su bili pametni
bosanac jebem ti komplet familiju u usta