Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bolje skontam, i krompir ne treba sadit sta fali marka kila, bolje mi je kupit, nego se lomit ko budala.
To bi nam mogo objasnit recimo Šemsudin Mehmedović il Halid Genjac i slična SDA gam.ad kojima je \"BIH najviši interes\".
@kliwww Ne znas ni ti, a Boga mi ni oni :)
Biti će da Šojić uređuje klix
jeste nepismeni, vidi vam naslova, pa neznate dvije sastavit?
kako bi ove druge zemlje dobro zivjele da nije budala.. mora neko vise i uvozit, ne mogu svi vise izvozit, to je matematicki nemoguce :D ma haj sta ima veze, eno kod mene na selu, sljive opale i struhle niko ih nije brao,,, kazu to je seljacki, haj reko, bolje da kakvu trebu mogu pokupit, nego da se procuje da sam seljo! stavite se u moju situaciju!
Pozdravio vas Šojić