Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi vise koristili? Sve ide ka internetu, i samo je pitanje vremena kada ce pokrivenost interneta biti kao sto je pokrivenost mreze.
nikad više neću ni poslat SMS poruku zato što ste narodu u početku prodavali SIM kartice po 50 KM a dobijali ste ih maltene đabe i sebi tada 99/2000 godine nabijali plate od preko 1000 KM. Đubrad mislili ste da će tako biti vječno.
Jos prije deset godina sam ovdje pisao na portalu da treba odmah prodavati BH Telecom i novac usmjeriti na dva putna pravca Sarajevo-Tuzla i Sarajevo-Doboj, naravno uz pomoc EBRDa i EIBa. Moglo bi i ostati oko 100 miliona za projekte samozaposlajvanja i zaposljavanja. Godine 2007 BH telecom je vrijedio 1,2 Milijardi EURa (Telecom Srpske u to vrijeme prodat za 1,2 Milijarde Mraka). Mi danas za BH Telecom ne mozemo dobit ni 800 Miliona Maraka.
@Cova Ko bi onda mlatio pare ako dođu stranci? Bolje da "mi" ukrademo 100 miliona nego da svi zaradimo 1,2 milijarde EURA pa da kao što kažeš ulažemo u puteve i samo kad bi smanjili broj mrtvih na cestama - uspjeli smo!
Skuplji im mobilni aparati nego u mahalskoj trgovini 40%. Nema logike nikakve da uzima kakav paket jer nemaš ništa povoljnije u odnosu na ono što ima u trgovini. Treba vidjeti šta nude svi operateri i tačno usporediti cijene i ponudu pa onda ugovoriti nešto.
Bh telekom su teski lopovi.Sistema naplate i varanja nema nigdje u svijetu.
Promjenim paket preplate za mobilni od 30 km za onaj od 25 zbog neta, kazu mi imam sad 10 giga, i 100 min i sms, ali svaka min preko tih 100 min je 1km po min. Jbt ko da je roming. Dobro je nisam se ugovorom vezao. Treba vidit druge operaterejer ovi su pljackasi.
Sto ce se koristiti fiksni kad imaju besplatni na mobitelu.Fiksni su samo za nuzno zlo
samo viber i whatsapp
viber ili vajber pitanje je sad
Kad se sjetim prije samo “prozovemo” jedni druge da se zna da mislimo jedno na drugo, a skupo smo platili karticu da bi sad tu pisali neke poruke.to je bio “zivot” a ne kao sada. Sve ti dostupno, ko pozeli odmah te nazove, pricate do iznemoglosti. Nema vise one cuvene kada ti dosadi” nestace mi kredita , pa ne mogu dugo da pricam”. Da su zaradjivali prije na nama, vala jesu . Drago mi je sto vise ne mogu . Prije karticu platis cini mi se 50 ili 100 KM a sada 3 KM.
Fiksni telefon privatno ima samo onaj tko za Internet nema drugog izbora osim BHT/Eronet/Mtel bagre, koji uvjetuju Internet priključak posjedovanjem priključka za fiksni telefon.