Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svake godine ista prica. a drzavne firme najmanje uplacuju drzavi
ko je dozvolio da firma ima više računa. to bi bilo sasvim uredu da svi priljevi i odljevi sa računa poslovnog subjekta idu sa jednog mjesta, pa neka ima i sto računa ako hoće ali glavna evidencija je JEDAN GLAVNI RAČUNO ostalo kako hoće. Tu bi vidjeli sve transakcije i nebi bilo blokiraš jedan račun a on radi preko drugog.
ne ne ovo lazu sigurno pa fadil kaze da je federacija procvjetala hahah, fabrike se otvaraju, satrase se od posla, nemamo ljudi uvozimo iz afrike radnike ...
Stani ba, kako blokirani računi u porastu, pa zar nismo najbrže rastuća ekonomija u regiji, Evropi, svijetu ...
Sa razlogom ukinu Zavod za platni promet ili kako se prije zvao SDK Sluzba drustvenog knjigovodstva. Sada nebi bilo toliko blokiranih racuna. Vlast napravila zbog sebe.
Levat nemas ti pojma, firma moze imati racuna koliko zeli nije to fora
kakvi su to ekonomi iz CB koji ne znaju nego blokirati ekonomiju?
Sukob lopova
kako i nece...otvori firmu digne kredit...kupi auto..lcd..lola se niko ko on...pola godine i nastanu belajii..blokira suduznika....onda mu nevalja drzava i niko..on pametan svak drugi kriv..balkanska poslaaa
od 300000 firmi u registru vise od trecine blokirani racuni znaci nesto ne valja ne moze se jahati na tudjim ledjima a da neko ne crkne
300 000 firmi, 3 800 000 ljudi, 4 clana u porodici, znaci svaka treca porodica ima firmu :D
NIsam razumio, blokirano 80 000 poslovnih subjekata ili ZAPOSLENIH NOVIH 100 000 na čemu crnački radi BAkir ? . Ja mislim da ipak ta agencija laže, jer se ne može uz stalno blokiranje poslovnih subjekata zapošljavat nove i davat im pare. :))))))
ima li ijedna kladara da ste joj blokirali racun???
Jedini razlog sto hoce da ukinu kladionice je da lutrija bih kladionica bude dominanta i da "oni" budu u plusu, hebe se njima za sve ostalo!