Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manje vise o novinarima to sad nije bitno, dobra ova alternativa, dok je bilo suma iz jugoslavije voziti dzaba, austrijanci se grijali na drva, sad kad su skupe ne isplati se vise se fol isplati ulagati u ekolosku energiju, nije bec od nas daleko ali zato mi od beca predalekooooo
\'\'najekološkije metode\'\', pa ne znam da li se uopste i procita bar jednom ovaj tekst prije nego se objavi, mozda je i ispravno ali ne zvuci nikako, cuj najekoloskije, et svasta cuti.........a inace dobra ideja, koristiti toplotu zemlje za grijanje, nadam se da ce i do nas doci nekada.
Dobro de klipani, sta ste se uhvatili za jednu rijec....a zna li neko na koji princip uopste radi ta elektrana
puuuu nevalja mi atlas nigdje mora kod austrije :( valja kupovat novi.
nisam znao da je dunav more ;) izgleda nisam bio taj dan u skoli
Austria nema more. Aspern nije primorski grad, niti je uopce grad, nego cetvrt Beca na lijevoj obali Dunava
e cuj primorski grad u austriji....:D! Svasta covjek ovdje procita.