Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepe vijesti za nasu BiH. Samo naprijed jedna jedina
Bravo Bosnjak pravoslavac, tako se voli svoja domovina. I ja se pridruzujem cestitkama.
Lijepe su ovo vijesti za Bosnu! Ali ima i jedna tuzna,naime drugi AIR-BUS Air Serbia ce se zvati po Emiru-Nemanji Kusturici. Steta sto se nece moci spustati na Sarajevski aerodrom,jer za tako velike avione pista Sarajevskog aerodroma je mala. Bas mi je zao,a bilo bi izvanredno/super docekati da se jedan veliki EMIR/NEMANJA spusta na Sarajevsko tlo,ali sta se moze-mozda to Sarajlije nisu ni zasluzile,pa im Bog ne da da dozive tu ljepotu/velicinu.
Ma sjajno..
Ajde, fala ku*cu, napokon nesto dobro da procitam.
Eto ljudi, ako imate kakvog kapitala ulažite u hotele, motele, hostele...u turizmu nam je budućnost :D
nisu to nikakvi turisti to je nasa disapora i amnestija
čulo se da je kod nas pjzda jeftina pa se svakakva bagra dovlači
što volim kad godina izda, sve poskupi a pojeftini pi*da..
70,7 posto stranih od koji 80% je dijaspora ;) cudno klixoglu ne pise 'turaka' ? :D
I onda dodju debili s pricom, sta ce hotel od 50 lezaja u Sarajevu, sta ce izletiste i slicno. Vole Bosnje koksare i cementare, *** ciste pare.
Najvise turista iz Istocne Bosne.. popiju vode i vrate se za stalno. Jbt ako ne odem jedan dan i ne zatvorim onu cesmu...
a jesi lud ocam ma pusti ljude da zive
ocam