Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
64 samo???Lažete kao psi!!!
Ima toga jos puno vise, jos pogotovo po novom zakonu kad ste poslodavcima dali odrijesene ruke. Prije su se bojali zatvaranja ako se nadje kakav ne prijavljen radnik, danas ih ne smiju zatvoriti.
@merebit Treba sve to redom slazem se. Ali i taj buregdzija ako hoce raditi i da ima radnike pa nek ih ne drzi kao robove nego kao radnike. Ako nesto hoces, prvo vidi koliko se mozes protegnuti.
@merebit heheh merebit. ;-) Salim se, ma razumijem ja tebe kad se pada trebalo bi da se pada s vrha a ne da pada mala raja. Nego ja se uhvatila novog zakona koji su donijeli koji je bas bezveze za radnike, dosta prava su im oduzeli. A poslodavcima napravili pogodnosti, sto je nigdje veze. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za izvršenje ovih kontrola Porezna uprava FBiH nije proizvela dodatne budžetske troškove, niti je inspektorima po osnovu izvršenih kontrola isplaćivala bilo kakve nagrade i naknade, osim redove plaće koju primaju u skladu sa važećim propisima. "inspektorima po osnovu izvršenih kontrola isplaćivala bilo kakve nagrade i naknade"-DOBILI SU OD GAZDI U SVAKOM SLUČAJU
Treba vam podići spomenik što ponekad uradite svoj posao samo za platu. Što bi inače trebali konstantno raditi, ali gdje ćeš to očekivati. Da samo za platu radite, ništa mimo ni ekstra. Mito koje primite ne računamo, za to nema fiskalnog računa.
izdato prko milion a bit će naplaćeno 5 KM :)