Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intelegencija! Kod nas velika vecina ne zna poslati obicni mail a da ne kazem koristi internet da bi provjerio bilo kakvu informaciju npr. o radnom vremenu, potrebnoj dokumentaciji ,postupak rada ustanova. A kad ljudi u svijetu postignu uspjeh u bilo cemu, onda ,to su budale,to su papci itd. A kod nas sve go genijalac.
nihad kantić šike za sirotinju
Mozel se kupit Golf dvica u toj kriptovaluti? I kako,m
Buterin families are Croats and they are mostly from Novigrad. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Novigrad and Zadar. In Novigrad every fifth inhabitant had the family name Buterin.
Jel ovo zezancija ili stvarno?
Svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt ovaj kao da je iz kripte ustao 💀😯
Dzaba mu je što je bogat i što ga žene vole al ja se ne bi mijenjao za njega kaki je ružan.Iskreno velim nije iz zavisti.
Da ti imas pola njegovog uma, shvatio bi koliko griješiš
Proljepša se fra'er za dan
Mrzim stvari koje ne kontam!
Sheldon Cooper v2
imam i ja 850 000 drahmi al nemam ni dolara
The surname Buterin is held by more people in Croatia than any other country or territory
Svaka cast
Buterin is most prevalent in Croatia, where it is borne by 900 people, or 1 in 4,698. In Croatia Buterin is most prevalent in: Zadar County, where 61 percent live, Primorje-Gorski Kotar County, where 19 percent live and City of Zagreb, where 10 percent live
Svaka cast
trazi se melinda
Svijet ide u pravcu katastrofe i tu nema dileme.Upravo ovakvi spekulanti poput ovog klempavog ce dovesti do revolucije u cjelom svjetu.Imate na jednoj strani srednju i nizu klasu koja tesko radi i proizvodi dobra i usluge,oni su svaki danom sve manje placeni i postali su fakticki robovi koji rade samo da prezive.Dok na drugoj strani imate elitu koja zivi na grbaci tih robova,samo je pitanje do kada ce robovi trpiti?
Ethereum, Dodgecoin se pise velikim slovom, majkamustara... "Ethereum is the most popular cryptocurrency behind Bitcoin. The “E” in the word Ethereum is capitalized when referring to the cryptocurrency regardless of how it is referred to in a sentence."
Da je u Bosni krao bi bicikle
Džaba mu kriptovalute kada nema valute. hahahaha Šta za njih može kupiti. Mislim svaka čast momku ali de te naslove uskladite sa tekstom