Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je super sto se tiče aerodroma Tuzla, jest da je mali jest da je infrastruktura loša ali sve to se nekako može i zanemariti, a nadam se u skorijoj budućnosti da će se dio tih problema riješiti. Ali nikako ne mogu da zanemarim onaj zaposleni seljakluk na aerodromu. Jednom prilikom let za Bratislavu, 90% stranci putnici i niko ne zna na engleski. Došla neka kamenjarka i kaže: "Hajmo svi koji lete za Bratislavu imaju prednost, nek požure!", narod bleno.
@Pikolo1 Da terminal je mali zato sto to zapravo i nije terminal. Mislim kad je gradjen nije predvidjen da bude putnicki aerodrom, vec je pravljen za vojne potrebe, tako da je ovo sve do sada bila improvizacija. Ali evo sad trenutno se nesto dogradjuje.
Vjeruj, na mnogim aerodromima širom svijeta ti je situacija ista. Naravno, nije na onim velikim, ali na ovim malim lokalnim aerodromima ne možeš puno očekivati...još pogotovo ako letiš za 10€ ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve pohvale za Tuzlanski aerodrum, samo zamjerka na pasosku kontrolu i dok se ceka red, napravi se red do piste. Duva vjetar i hladno, s narod se smrzava. Ovo se odnosi na dolazak putnika sa drugog aerodruma
Šteta što ovaj aerodrom ne može podržati više letova dnevno
ovim tz turistima iz ti zemlaja treba uvst vize i cekanja na tu vizu !! drzave koji grade zatvorena naselja ko arapi katar itd ne treba raspravlajti sa njima !! pogledajte i popricajte sa njemackom dijasporom sta znace pararelna drustva a o obecanju za vjencanje da nepricamo !! arapima je obecano da mogu BIH djevoje zeniti SDA i bagre znaju to!! ako mislite da arapi radi prirode dolaze u BIH onda je isto kad je alija reko ´´nece biti rata´´
ovi ga nevade...svaka cast ne ko ovi iz sarajeva tromi i nesposobni sta god treba fol ih kanton odra na takse i sl....
@sandokann sarajevski aerodrom prije olimpijade nije imao 4 leta dnevno i isto su mu prognozirali. Tuzlanski je zapoceo s Wizzom i ne mora znaciti da ce se zaustaviti na tome. Da je dobre infrastrukture i kvalitetnog aerodroma i prebaciti sve linije na Tuzlu i izbaciti onu nasu trafiku aerodroma iz centra grada. P.S. Aerodrom Aleksandar Makedonski je u Skopju procvjetao iskljucivo radi Wizz-a.
Bravo Tuzlaci
Primajte samo kompetentne i profesionalne radnike i za vas nema krize !
Bolje vam je da imate čist zrak i da nebude prljavštine po čaršiji, i da imate jebenu rasvjetu po cestama.
Za koju godinu Tuzla ce traziti da se odvoji od Bosne :D :D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rifet-karasalihovic-nezakonito-postavljen-na-mjesto-direktora-tuzlanskog-aerodroma-slijedi-smjena/171025042 Ovo je leglo SDA faMelije gdje niko pa ni ovaj stranacki direktor koji je postavljen NE ZNA inglish! Gdje se velika sredstva izdvajaju za subvencije KARATA! Ali da ne bude da ne podrazavam aerodrom, podrzavam ga al ova slika je kao i drugim sektorima gdje ima love nema jos uvijek "frke", ne kolju se izmedju sebe i imaju CIST PUT ZA UHLJEBLJENJE.
Tuzla opasno grabi naprijed
Tuzla ide velikim koracima naprijed
od kad nema juge cijeli zivot nam je vec sa ovom bagrom sda sa vizom.
Sto je viza problem kad se preda formular, kopija pasosa i uplatnica za vizu koja bude gotova za 3 dana? FlyDubai nije WizzAir, na letu imas sve zivo, od rucka do multimedije kao na Turkish Airlines s tim da Turkish Airlines ima daleko najbolju ponudu hrane.
Imas sve samo sto ne lete iz tuzle. U wizzair nemas nista od toga ali ljudi lete. sta je sada bolje?
Nije baš pametno oslanjati se samo na Wizz Air. Low cost kompanije su takve da ako im neko ponudi koji € više, spremni su sve to preseliti negdje u Srbiju ili Crnu Goru. U svakom slučaju, svaka čast za Tz. I ovo je veliki uspjeh uzme li se u obzir da je prije par godina to bila velika propala rupčaga
Svaka cast bravo za tuzlu i tuzlake
Aerodrom u Tuzli: prljav, neuredan , parking ne asfaltiran pun smeća objekat jako prljav sa visokim cijenama pića i hrane naspram čistoće objekta i inventara koji se raspada, stolice u restoranu dotrajale.Ukupan utisak : NEUREDNO PRLJAVO I PUNO SMEĆA OKO SAMOG OBJEKTA, UNUTAR OBJEKTA TAKOĐER PRLJAVO .