Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ova zemlja sto je lijanovic dijelio poticaje
Samo se držite Zakona o poljoprivrednom zemljištu (Sl. novine FBiH 52/09) a ne da se zemljište daje u zakup stranačkim ljudima.
"...zaljubljenost je prolazno stanje. Bukne poput plamena, te gori sve dok se ima čime hraniti. Zaljubljen čovjek niti vidi, niti čuje, osim ono što želi. Njega vodi strast. Od normalnog čovjeka načini luđaka, a od luđaka još veću budalu. Gdje se zaljubljenost pojavi, razum zašuti, a pamet se povinuje naredbama srca." Ostatak teksta možete pročitati na stranici: http://istinaobogu.weebly.com/blog/drugi-dio
naporan si
grad bez ikakve perspektive = tuzla nazalost!
Za tvoju informaciju, grad koji se uz Sarajevo najviše izgradio i gradi. To što je propala prljava industrija nije šteta. Ko hoće, neka je preseli sebi.
@gonsales znaci prosperitet i napredak se mjere u zgradama,trznim centrima,poslovnim prostorima,jezerima itd?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nece ovo niko. I ovi sto su upisani i koji se bave poljoprivredom, nisu dovoljno zasticeni i podupirani od drzave da nastave time da se bave.
nije bolje lezati i traziti od drzave, ali ako ta drzava zivi od poreza koje ti placas valjda je i red da ti da neke olaksice i da se bori da tvoj proizvod bude plasiran i prodan, jer od toga i ona ima koristi.
trebala bih i ja ukesimit koji dunum za malina :) :) :)