Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki dan kontam, sto bi fino dos'o hotelcic ovdje :D buuum
Neko ti je citao misli izgleda. ;-) hahahaha
cekamo komentare tipa "hebo hotel pravite fabrike"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za 5-6 godina centar sarajeva ce biti ko' ilidza
A Ilidza k'o Njujork
...jer je Ilidza za centar Sarajeva danas "Filadelfija".
Bravo! Napokon.
Za fabriku ti je zaduzena drzava, niko od pojedinaca nije lud otvarat fabriku, ovako napravi centar iznajmi i mirna bosna, sto bi se peglao sa fabrikama. Drzava ti je kriva za to, a ne pojedinci. Smoriste sa fabrikama. Nekidan citam u srednjobosanskom kantonu u 2015 uplaceno 30.000.000 na racun kladionica, za te pare moze sjevnut 5 fabrika. Al Bosnjo hoce hljeba bez motike, cigare, piva, kladara, kafica dvije svaki dan, ima se cim se toliko trosi na gluposti...
A postoji li ugovor o zapošljavanju Sarajevskog življa? Da ne bude 100 turaka zaposlenih i 20 Hadžibajrićevih rodjaka???
hocemo fabriku
Ipak se krece...Samo da ne bude "sanduk na sanduk" arhitektura, (sto bi Turcin reko'o..."sahaara"). I utvrdi skelu, Hadzibajricu.
http://www.olx.ba/artikal/20318717/afrodizijak-za-muskarce/
bas da vidim kako ce sacuvati tu fasadu
Nije mi jasno sta zelite reci? Ide kompletno rušenje objekta, izgradnja cetiri podzemne etaze za parking, pa onda izgradnja nadzemnih spratova koji ce vanjskim izgledom biti identican objektu koji se i prije nalazio tu, nece se sacuvati ovi zidovi i fasada koji se vide na slici. Unutrasnjost ce zasigurno biti mnogostruko promjenjena.
I meni je to palo napamet. Sta ce biti sa vanjskim zidovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lopovluku nigdje kraja
ned'o Bog kakvu fabriku sagradit...
Drug za fabriku ti je zaduzena drzava, niko od pojedinaca nije lud otvarat fabriku, ovako napravi centar iznajmi i mirna bosna, sto bi se peglao sa fabrikama. Drzava ti je kriva za to, a ne pojedinci. Smoriste sa fabrikama. Nekidan citam u srednjobosanskom kantonu u 2015 uplaceno 30.000.000 na racun kladionica, za te pare moze sjevnut 5 fabrika. Al Bosnjo hoce hljeba bez motike, cigare, piva, kladara, kafica dvije svaki dan, ima se cim se toliko trosi na gluposti...
Mogao bi se tu napravit ekskluzivni hotel a i da se sacuva i restaurira ta stara fasada..
Sta ce nam jos jedan hotel. Trebao je fabriku....autica
Ja ne mogu da vjerujem Turski biznismen????? U kakvoj mi državi živimo ovo je dno dna fuj...... Ovo je onaj isti biznismen sto je lescon opremu prodao Sarajevu uzeo pare a ljudi cekali po godinu dana da dobiju sorc i majcu i 70 %ih nije nikako ni dobilo.. To je onaj sto je kod Fahre u avazu imao prostor pa je uzeo kredit da poklopi dugove za najam prostora... On je u Turskoj ko kod nas Zisko ali dobro nema veze, on je svakako nečiji pijun.
Recite vi tom Turcinu nek podeblja zidove ako bi nedaj boze opet oni njegovi unuci prekodrinski odlucili da granatiraju Seher.
ko ce neko nasa braca turci
Ma ja ,ko ce drugi,a Turci ko Turci nikad im ne znas