Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zgrada WTO se nalazi u Americi hahaha
Zgrada sa ove slike se nalazi u Zenevi (Svicarska)
Ponedjeljak - Erdogan kaže "Proizvodićemo svoju tehniku i zamijeniti Američke proizvode" Utorak - Turska tuži Ameriku pred WTO-om
Trump je bully ali se povuče kad mu odgovara. Trenutno kupuje vrijeme i pokušava da carinama napuni federalne kofere i kompenzuje snižene poreze. Nije baš toliki idiot da ne zna kuda vode protekcionizam i trgovinski rat. Dobiće i on uskoro po ušima od velikih igrača kad krene rasprodaja obveznica i pritisak da se još jednom povisi kamatna stopa.
@samp1 Rasipala ne rasipala plate treba isplatiti, potrošiti na infrasktutru i obnovu naoružanja. Protekcionizam na duge staze se vraća kao bumerang: podiže cijene, smanjuje produktivnost, smanjuje obim razmjene.
@samp1ta Nije problem u Americi otresati uhljebe kad je zaposlenih u javnom sektoru 15, 16 %. Osim toga Amerikanc je pragmatičan i uoči izbora interesuje ga samo odgovor na pitanje koliko mu je bolje sada nego prošle godine. A izbor jednostavan, Demokrati ili Republikanci, Coca Cola ili Pepsi Cola.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne može niko zaustaviti sultana i tursku ekonomiju
Sada jos baciti nekoliko paketica "humanitarne" braci kurdima, I pa, pa, mongoloidi...
Erdogan je karacter i pravi borac. On se nedaje
Erdogan je karacter i pravi borac. On se nedaje
Erdogan je karacter i pravi borac. On se nedaje i ne predaje
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
-- postupak protiv SAD-a su pred WTO-om pokrenuli i Indija, Kina, Švicarska, Norveška, Kanada, Rusija, Meksiko i Evropska unija (EU) AFERIM !
Zna Erdogan da bi Rusi jedva docekali da Turska raskine saradnju sa SAD-om. Na kraju krajeva jebes okupatorsku SAD. Unistili su sve gdje su bili smradovi i ubice. Jebao ih Izrael.
Srbija do Beča i Istnbula! SRB RUS
https://www.youtube.com/watch?v=yHEXwg6-5L8
@Stef4c eto taj primjer od Turskog mentaliteta kod Srbijanaca
Samo ostro veliki nas Sultane Erdogan