Za 150 miliona putnika godišnje
0
Turska gradi najveći aerodrom na svijetu
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da je u smrdskoj trebinjski aerodrom najveci, veci i od ovoga sto ga Turci grade.....i još je opremljen najnovijom stealth tehnologijom tako da se ne vidi iz zraka i sa zemlje
Turci ne uzimaju kredite, Turci DAJU kredite, pećinska spodobo
A šta vam je taj 'aerodrom??
kad stignu po kapacitetima onaj u trebinju, nek se jave. nije ni napravljen, a vec pare obrce.
Ne znam za vas al ja sam u Stambolu izganjao alimentaciju, na konto babe poturice naravno i dede Ibrahima koji je pod Karađorđevim mačem postao Spiridon
Ti si toliki kr.e.te.n i takve gluposti valjaš da ja prosto više ne znam da li ti se smijem ili da te žalim
Vratite se Očevi!!! Vama smo pdv plaćali samo 10% a ovi nam danas uzeše dušu!!!
@@ampak a kako funkcionisu, sad si me bas zainteresovao ?! uzmes lovu od cafira a kada dodje vrijeme vracanja ... sta ?!
AFERIM BRAĆO
Isfuralo je to davno...nemas mozga nesto sam da smislis?....Najzalosniji ste mi vi koji kao papagaji ponavljate velikog Milu i njegov wanna be funny davno isfurani komentar koji pokazuje da nema pojma o svijetu....ako aludiras na islamski izgleda Sarajeva, po dzamijama jeste, ima ih mnogo, pa sta....i vi gradite crkve na svako 100 m....ako mislis na pokrivene zene ili zene u burki razocarat cu te...vise ih ima u Amsterdamu, Rotterdamu, Berlinu, Briselu....A Tehran nije ruzan grad, bolji od Pala...e to je tek ''gu zno crijevo''....uvijek imate nesto protiv Sarajeva a ne vidite gdje vi zivite....vrhunac vam je Banjaluka, kojoj ste istjerali prave stanovnike pa naselili svoje koji dalje od stale nisu makli.....a tek Istocno Sarajevo, grad....hmmm veliki zoo park sa par kucica. Stvarno, niste u poziciji da ponizavate....ili bar pokusajete, jer znamo i mi i vi da smo vise od vas vrijedni ;))
Dubai nema nista da nam zavidi...-kazu Turci
Moja DOMOVINA je Bosna....moje porijeklo je odavde, vi ste ti koji ste od drugdje dosli, (sigurno znas svoje CG-Albansko pleme, ja znam svoje predislamsko katolicko BOSANSKO porijeklo) bas zahvaljujuci tim Turcima. Smijesna izjava od jednog crnogoskog kmeta. A svoj zrak i hljeb dijelim sa dobrim ljudima, odakle bili, i ako su, da koristim tvoj rijecnik 'cafiri', pa sta i ja sam. Mnogo si radikalizirao Los seros otkako si se prvi put pojavi ovdje.
Uporedite sta rade smrdi a sta rade braca turci... nebo i zemlja.
Bojim se da nisi upucen u tome kako funkcionisu suvereni dugovi.
Istanbul-New T.e.h.e.ra.n po cijeni od 99€ sa taxama