Zakupili terminale u Pločama
0
Turkoil počinje s uvozom nafte na bh. tržište
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum braco turci mi cemo uvoziti sve sto je vase, kad vec mi nista ne proizvodimo bolje onda da kupujemo vase nego necije tudje
Bujrum Turci !!! Još da kupe elektroprivredu,bhtelecom,bh airlains,naprave vojnu bazu ,itd, bilo bi pravo!!!!!Hvala još jednom!!
MUSL.IMANI SAMO KUPUJTE NAFTU OD NASE BRACE TURCINA
@ataturk.....pa zar nije bh domaca rafinerija vec Ruska?
@Janjicar BH Airlines je vec kupljen od Turkish Airlines-a :D
NISU TURCI DOBRI DALEKO OD TOGA ALI SU U SVAKOM SLUCAJU BOLJI OD SRBA I HRVATA...RADIM JA STOM BAGROM EVO VEC GODINAMA ...VJERUJTE DA LAZU HAMAN KO SRBI A STO SE TICE LUKAVOSTI LUKAVIJI SU OD LATINA..PA VI VIDITE...STA VAM JE RADITI...
Tako brate, nemoj da vise kupujemo tudje. Kupujmo nase. Dobro dosli bratski Turski narode. BiH je i vasa drzava.
Tržišna utakmica iz inata. Nema ovdje nikakve konkurencije niti se razmišljalo u tom pravcu.Ova kompanija je samo jos jedna u nizu koja je prevarena od SDA. Ponuđen je cijeli prostor BiH za prodaju svojih proizvoda a u realnosti funkcionisaće na samo 24% teritorije. Nakon dvije godine lagano sa ogromnim gubitcima napustiće ovo tržište jer im neće biti isplativo . Prevara je ovdje na prvom mjestu.
Nije ovde u pitanju ništa politicko, nego svi lete za što većom maržom. U EU marža na jednoj litri goriva je 0,04-0,05 EUR/lit., dok je u BiH vjerovali ili ne 0,30-0,35 KM/lit.
ma neka je ,samo da je jeftino gorivo !
Koliko znam ima rafinerija u bosanskom brodu. Svi komentari su protiv te domaće rafinerije. Ili ona za ove komentatore nije domaća. Ili ima ili nema bosne. ili je stvarno želimo ili želimo neku \"našu\". bojim se da je i sa ove naše strane sudeći po komentarima sve ide u p.m.
hahhaha,dosta su vas tlacili ovi su vas 500 god tlacili jebli vam tu..ma..mu i hocete nesto mrs
Aferim... Napokon jedna pametna odluka nasih politicara... BUJRUM BRACO TURCI....
jadna nam majka sad, kad nam se auta počnu kvarit od turske kvalitetne nafte
aferim turci samo recite kome distrubuirate odma sipam pa makar mi auto crklo ! dosta vise ovih EU i Rusa.. dosta su nas tlacili..
TURSKA JE SPREMNA, A TI ?!!
pazi Turkoil, srbi imaju svrbez da dobiju cim vide natpis na nekoj buducoj benzinskoj stanici, hehehe!