Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas svi nesto zele, zainteresovani su, iskazuju interesovanje a nikad nista. Samo suplja prica.
Pogotovo kako se izbori bliže,to je broj šupljih priča sve veći.
Pa cim vide uhljupe, nehljebe, generalnu lijenost, neazurnost kad ih svi popljuju ovako u startu normalno je da od toga nema nista. Nijedan normalan strani investitor nece uloziti svoj novac u zemlju pesimista, lijencuga, bezveznjakovica, kompleksasa, nesposobne vlasti, korumpiranih politicara....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
buducnost sarajevskog aerodroma je u visokom, zbog mogucnosti prosirenja, zbog vremenskih uslova tokom zime kao i "otvorenijeg" prostora za uzlet i spustanje a vec imamo blizinu visokog koji je povezan autoputem.
@diiss2...... A visočka magla ... ??? Cijela kotlina rijeke Bosne je izuzetno maglovita, istina, u Visokom je manje smoga ...
@halal passat malo graha za jelo, osini i za par minuta je nema, sarajevsku maglu nemeres po dvamjeseca iscerat iz sehera. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sa Džihadom do novog aerodroma, ko bi rekao?
Ko je autor ovog članka, da nije možda H.C.Andersen?
dabogda 'ćeri......
Jao, dirnut sam. Samo za recept erdogana ?
Iako od ovog nema nista, barem ne u narednih 10 godina, ako bi se i gradio novi aerodrom u okolini Sarajeva, ja bih to stavio na neku visoravan, sto dalje od smoga i kotlina.
Đe bi se taj novi aerodrom gradio ? I ako ne bi uspio poslovati rentabilno ko Bosnia Airlines, da li im je bratski ponuđena i klauzula o prenamjeni SUBVENCIRANOG aerodroma i piste u veleljepni STAMBENO POSLOVNI PROSTOR ? Jer vidimo da su BAŠ svi novi poslovni prostori u Sarajevu KRCATI HAVOM , kako se upravo i zove turska avio kompanija !! :)))))))
Stara narodna poslovica: DOGOVOR AERODROM GRADI ! :)))
Kazem ti. Mi pravimo za sebe i kako nama odgovara. Ne kako vama. Radna mjesta i profit ostaju u Federaciji
Ovaj novi aerodrom će biti bez magle 100%
Treba sve dat braci Turcima, da nam izgrade, da nas podignu na veci nivo.
Kako nama dodu turci braca majke ti?
Turci što obećaju objesi mačku o rep
Dajte im odmah nek prave.
Sad ce ovi nasi pitati "a koliko sam ja dobar u tome"
Da neće biti koji dvokrilac na zajam?
BiH je centar Europe. BiH bi trebala da bude glavna raskrsnica za avio saobracaj.
vijest u rangu: "hidrogradnja želi gradit novu bijelu kuću u washingtonu."
Prije "Sarajevska Pivara planira gradnju nove Bijele Kuce u Washingtonu. Obaminica odusevljena dezenom zavjesa."