Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosli Turci na svoje
a sta to uopste znaci-\"BOSANKA\"!??Ko il sta je \"bosanka\"?
nemoj na familiju, ipak ste vi ista krv
sikter turci
Odlicno u Mrkonjicu Italijani otvaraju postrojenje, u Doboju Turci ulazu, danas u Ugljevik stizu Rusi i ruski ambasador(ipak su Ruje glavne:-))!!!Samo da se radi!!!
NEMA OD OVOGA NISTA,SVE JE TO PROPAGANDA U PREDIZBORNE SVRHE DA BI POVRATNICI BOSNJACI GLASALI ZA OBREN EFENDIJU.USTALOM ODAVNO JE ON VAS ZET.STO SE TICE BOSANKE ,POZITIVNO BI BILO DA PRORADI BEZ OBZIRA CIJI JE KAPITAL UPITANJU.
Pa haj nek opet neko nešto rekne braći Turcima!!!! Zivjeli Turci naša braća!!!! Zivjelo Osmansko carstvo! Zvijeli Bošnjaci,zivjela Bosna!!!!
Zadnjih par godina vec uveliko se osjeti pristunost Turske i primjenjuje se itekako njihova izjava da zele vecu ulogu u Bosni...Pa eto Bujrum :)
tješi se, tješi se, tješi se, srbine, tješi se, tješi se, tješi se, srbine dobrodošli braćo
Istanbul is calling, 12 points, for Bosnia... thank you...
Dosta je povratnika dole, bosnjaka, koji se ne mogu zaposliti u Doboju osim ako nemaju neki privatni biznis.Ja smatram da bi ovo bilo super i da bi imali sansu zaposlenja i egzistencije, kako nasi politicari kazu: ODRZIVI POVRATAK.
turci su uvijek vise voljeli srbe nego bosnjake. prema tome, bezveze je nesto z,a,j,e,b,a,v,a,t,i srbe sa novim dolaskom turaka. oni su vazda jarani bili dok su bosnjaci uvijek bili ostavljani na milost i nemilost i jednih i drugih.