Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep centar.
Odlican trzni centar svjetskih razmjera. Gdje god da se napravio u BiH ja bi bio ponosan. Bs zato sto se napravio u Banja Luci meni je jos draze jer znam da ovi sa parama ce morati popravljat ekonomiju BiH jer im nece imat ko kupovat u ovakvim centrima. Tako da se nadam uz ovo da ide i porast ekonomije to jeste plata i standarda nas obicnih gradana sa 700km platama.
Koja ste vi "komentatori" saka jada... Sve sto se iole priblizava svjetskim standardima, ponudi itd vi komentarisete "sto ce nam to". nismo svi mi besposleni kao vi, pa hvala bogu (kojeg god slavite), imamo koju banku za potrositi, ponekad sebi nesto lijepo uzeti, nesto ukusno pojesti itd... da manje laprdate, vise radite, mozda bi se i radovali necemu ovakvom...
Ma neka ovih modernih marketa, ako nista makar da kafu popijes na toplom i toje ok. Ovaj novi u BL me podsjeca na PlanetTus(70.000 kvadratnih metear) u Kopru...malo manji (60 km).
haha , ko će im kupovati ovdje ? bijeda genocidna ?
BALAN JE VELIK NEBI REKO DA JE U PRVIH 100 TO SE BAR MOŽE PROVJERITI ALI U SVAKOM SLUČAJU KOME TRZNI CENTAR GO KOKUZ U ČITAVOJ BIH ŠATRO drzavi
auuu al je krmojeb iz Laktasa podbacio.Zgrada skoro napravljena a nidje genocidne zastave? A izgleda da i prefiks "srpska" kasni na fasadu ispred Delta Planet.
Delta gradi samo gdje na foru i bez plaćanja dobijaju zemljište. Isto pokušavaju i u Nišu ali su ih lokalne vlasti zaustavile. Mile dao hediju Miškoviću.
samo nisu naveli koje godine?!?!? otvaraju ga 10000 godina i izmjestaju 200000
Fino,neka se gradi naša BiH. Ali teško da će imati dosta prometa,realno. Više će imati tržni u Brijesnici Velikoj kod škole,haha!
Ovo je od pocetka cisto pranje para,gdje on ovdje vidio ekonomsku racunicu niti ima platezne moci, niti ima ljudi,gledaj koliki je covjek centar napravio za Zagreb je velik a ne za ovu selendru
@StjepanKljujic Provozaj se malo do Zagreba izadji iz te vukojebine u kojoj zivis. Ovaj Delta u BL uopste nije tolikih razmjera koliko su tebi zinule oci 60 000 kvadrata je sasvim ok za grad od 200 i nesto hiljada stanovnika. West Gate kod Zagreba ima 226 000 kvadrata skoro 4 puta veci od ovoga. Doduse i ne radi bas najbolje ali i nije bas na ruku Zagrebcanima podaleko je. Do ovog Delta city mozes pjeske iz centra doci nema 2 km
Gdje je štand sa piletinom da vidimo snimak tuče hehe