Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod osiguranja je jedino sigurno da ćeš ti platiti njima a da ćeš naplatiti to je upitno
znaci zelite jos vise para, a kad je isplatitu izvrsiti onda sve nesto usporeno ide
malo koga mrzim kao što mrzim njih i drotove
Gdje je jeftinije ja tu osiguravam auto. Isto je to pa onda mi je cijena najbitnija
sto vi ne stignete eu zemlje sa satnicama i platama, sa cijenama ste vec tu negdje
Zasto se ne bore da se placa skuplja premija AO osiguranja za vozila iz 89' godine i starija, koje se raspadaju i koce 100 metara dok stanu, u odnu na auta koja su mladja i tehnicki stvarno ispravna? Zasto se ne bore da vlasnici vozila sa visim euro normama placaju manje naknade ili poreze. Ova prica im je usmjerena da potope manja osiguranja dampingom cijena, sto nas ne zanima.
:) bit će njima prelom kod boga kada krene da im sravna račune za prevare. kao i sve ostale. i samo nek budu zanosne novinarke nam lijepe i odjevene za intervjue.
Koliko su se raspisali, a nista nisu rekli. Kako sam skontao, malo im je para i hoce jos. Kad odjavis vozilo, da ne mozes izvrsiti povrat neiskoristenog dijela police!
Ovjd etreba samo jedno državno osiguranje a ne na dva miliona stanovnika 10 osiguravajućih kuća i sad dolazimo do glavnog kartelsko dogovaranje cijene, nigdje konkurencije. Mali smo mi za ovoliko osiguravajućih kuća ako ne peru pare.
U suštini ako sam dobro shvatila oni traže da policu osiguranja kad je uplatiš ne možeš prekinuti i tražiti povrat novca
Evo prijavljujem neregularnost,pljaćku i kršenje i etike i morala.Otimate mi pare naplačujući mi osiguranje na vozila koja leže u garaži jer mogu istovremeno voziti samo jedno.
Osiguravajuća društva svake godine iskažu milionske dobiti i malo im pa bi sada da nas još malo zakorače ,a država im još daje priliku za to.
ljudi, ko je razumio sta znace ove promjene, koliko para ce kostati prosjecna registracija? Znam samo da ce biti skuplje nego sada i da cemo to isfinansirati mi, obicna raja
lihvari po zakonu, kad prodaju sve med i mlijeko a kad trebaju oni platit hiljadu i jedan izgovor da umanje ili nesto da izmajmunisu...