Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Sjevena Koreja postoji da bi ovi dole Juzni kupovali oruzje od USA da nema onog diktatora USA bi ostala praznih saka... Pazi ovo Irak kupio 7mlrd sada od kada je demokratija promijenili su dobavljaca pa uzimaju od USA, inace stanje u zemlji odlicno sigurnusno i ekonomski he he
Dok je glupih Arapa ne brinem se za opstanak americkih tvornica naoruzanja.
Bolje da su se pohvalili ko je vise hrane uvezo ili izvezo,a ne s glupostima od cega ljudi ginu u ratvima.
Amerika je prodala to sama sebi.... I na kraju upotrijebila na bliskom istoku.... Logicno....
A koliko naoružanja je kupio "nebeski" narod?
Upravo ono izazovi problem sto dalje od svoje kuce i zaracenim prodaj oruzje. Klasika vec decenijama.
@Napaćenko Razlika je u jednoj bitnoj sitnici... Rat između Iraka i Irana nije izazvala Jugoslavija, odnosno drug Tito i te zemlje bi kupile oružje svakako, kao što ga kupuju i dan danas.
ameri su nedostižni za ostalu sitnu buraniju (mahune).